DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming van de buitenzithoek bij Coffi Co

Verwarming van de buitenzithoek bij Coffi Co

Buitenzithoeken verwarmen met de krachtige en discrete Miami heaters van Herschel

"Met het onvoorspelbare weer in Wales zijn de verwarmingen een redding voor de zitplaatsen buiten".

Achtergrond

COFFI Co is gevestigd in Zuid-Wales en de populaire horecagelegenheden serveren allemaal eten en drinken (inclusief coffi voor de vaste gasten van #coffihead) vanuit eigenzinnige en creatieve omgevingen. De locaties bevinden zich op prachtige locaties en zijn allemaal speciaal geselecteerd vanwege hun geweldige uitzicht en zijn tot laat in de avond open. Het management was op zoek naar een oplossing voor buitenverwarming zodat hun klanten in alle comfort van het uitzicht konden blijven genieten. In de omgevingen worden ook livemuziek en evenementen georganiseerd.  Penarth seafront en Gin & Bake, in het hart van Cardiff Bay, zijn 2 van hun locaties met heaters voor de zitgedeeltes buiten.

Oplossing

Herschel Miami (2kW low glare heaters) en Manhattan (3kW low glare heaters) zijn op de locaties geïnstalleerd en zijn ideaal voor het verwarmen van de zitgedeeltes buiten. Met flexibele montagemogelijkheden bieden de krachtige verwarmers onmiddellijke warmte met een stijlvolle afwerking die niet opvalt in de terrassen. De COFFI Co-locaties hebben overkappingen toegevoegd aan de buitenzithoeken om de perfecte ruimtes te creëren om van de tijd buiten te genieten.

Testimonial

“Onze tuin in Gin and Bake biedt plaats aan 12 tafels van 6. Penarth roof top heeft 22 tafels buiten verdeeld over een dak- en voorterras.  Met het onvoorspelbare weer in Wales werken de verwarmingen als een levensredder voor de zitplaatsen buiten. De zon gaat rond 17.30/5.45 uur onder aan de kust van Penarth, dus de mensen kunnen nu de avond in de warmte doorbrengen in plaats van binnen te willen zitten. Ze kunnen genieten van het uitzicht op zee”. Aimee, COFFI Co.

Meer projecten zoals deze