DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming voor hoge plafonds – Cogges Farm Cafe

Verwarming voor hoge plafonds – Cogges Farm Cafe

Effectieve verwarming voor grote ruimtes met hoge plafonds

"We hadden discrete maar effectieve verwarming nodig in het Cogges Kitchen café"

Achtergrond

Cogges is een historische boerderij verspreid over 17 hectare en beschikt over een prachtig 13e-eeuws herenhuis en monumentale 18e-eeuwse boerderijgebouwen. De site is open voor het publiek en fungeert ook als een populaire trouwlocatie vanwege de prachtige omgeving in de Cotswolds met dieren, tuinen en gronden. Cogges Kitchen herbergt het cafégedeelte, gelegen in de oude melkstal van de site en het management was op zoek naar effectieve verwarming voor de caféruimte.

Oplossing

Herschel Summit White heaters werden gespecificeerd voor het unieke interieur van het café. Janette van Cogges beschrijft de uitdagingen waarmee ze werden geconfronteerd. “Met een combinatie van hoge plafonds en lage balken, maakten we ons zorgen over hoe ze eruit zouden zien, waar we de verwarmingen veilig moesten plaatsen en dat warmte eventueel niet in de dakruimte zou verdwijnen”.

Infrarood biedt de beste verwarming voor hoge plafonds en grote ruimtes, aangezien warmtestralers, in tegenstelling tot convectieverwarmingen, de lucht niet verwarmen en deze dus niet via de bovenkant van de dakruimte van het café laten verdwijnen. In plaats daarvan dragen infraroodstralers de warmte rechtstreeks over aan de structuur van het gebouw, waardoor de objecten en oppervlakken effectief en efficiënt worden verwarmd. De Summit White-verwarming is een 2,6 kW zero-light oplossing die zowel aan de muur als aan het plafond kan worden gemonteerd en is verkrijgbaar met of zonder afstandsbediening. De Summit-verwarmingen zijn overal in de ruimte gemonteerd om comfortabele, niet-penetrante warmte te leveren, die door het management gemakkelijk kan worden geregeld voor klanten en personeel in het gebouw.

 

 

 

 

 

Getuigenis

We hadden discrete maar effectieve verwarming nodig in het Cogges Kitchen café, gelegen in een omgebouwde melkstal in ons historische bezoekerscentrum. Met een combinatie van hoge plafonds en lage balken maakten we ons zorgen over hoe ze eruit zouden zien, waar we de verwarmingen veilig konden plaatsen en dat warmte eventueel in de dakruimte zou verdwijnen.

Alan van Herschel was zo behulpzaam en begreep onze specifieke vereisten en de eigenaardigheden van het gebouw. Hij berekende wat er nodig was voor de ruimte en beval de IR-stralers met afstandsbediening aan, zodat we elke straler afzonderlijk kunnen bedienen. Onze elektricien vond de technische specificaties erg nuttig. Door de heaters op een optimale hoogte te plaatsen, wordt de warmte op het juiste niveau gebracht zonder visueel opdringerig te zijn.

Ik aarzel niet om Herschel aan te bevelen ”. Janette Reed, Cogges Farm

Effectieve verwarming voor grote ruimtes met hoge plafonds

Meer projecten zoals deze