De beste verwarming voor verhuurders is infrarood

Wat is de beste verwarming voor verhuurders? Verhuurders kiezen vaak voor infrarood als de beste verwarmingsoplossing, zowel voor henzelf, in termen van installatiegemak, onderhoud en een lagere CO2-voetafdruk, als voor hun huurders om redenen van ontwerp, ruimte, comfort en efficiëntie.

Onze laatste video testimonial komt van een verhuurder met een aanzienlijke portefeuille van zowel professionele als studentenverhuur. Met 20 jaar verhuurderservaring in vastgoed en verhuur heeft Chris Honor, Honor Properties, al Herschel Infrared geïnstalleerd in een aantal studentenhuizen en aarzelde niet om infrarood te kiezen als de verwarmingsoplossing voor zijn laatste vastgoedontwikkeling.

The best heating for landlords is infrared

De heer Honor was op zoek naar verwarming voor zijn herontwikkelingsproject van zes zelfstandige appartementen in Bristol. Als verhuurder had hij een aantal prioriteiten voor een verwarmingsoplossing:

  • Minimaliseer de ecologische voetafdruk – elektrische verwarming is een aantrekkelijke oplossing ten opzichte van gas, vooral wanneer deze wordt gevoed door een 100% groene energieleverancier;
  • Eenvoudige en goedkope installatie – Herschel infrarood verwarmingen bieden een zeer eenvoudige oplossing die snel kan worden geïnstalleerd door standaard vakmensen en voorkomt de overlast van elektrische vloerverwarming;
  • Weinig onderhoud – infraroodverwarming is solid state en biedt verhuurders een fantastische oplossing die geen jaarlijks onderhoud vereist en voorkomt het risico dat de hele installatie over tien jaar opnieuw moet worden bekeken;
  • Kosteneffectieve efficiënte verwarming – deze ontwikkeling van appartementen wordt op korte termijn verhuurd, waarbij de verhuurder de verwarmingskosten betaalt. Omdat infraroodverwarming de lucht niet verwarmt, maar rechtstreeks de massa en objecten in de ruimte verwarmt om thermische massa op te bouwen, is er een lager wattage nodig dan bij andere elektrische verwarmingselementen – waardoor zowel de verhuurders als de huurders, mochten zij de energierekeningen betalen, een goedkopere oplossing hebben;
  • Ruimtebesparende verwarmingsoplossing – drie van de zes nieuw ontworpen appartementen waren studio’s en de heer Honor wilde de leefruimte in elke studio maximaliseren. Infraroodpanelen hebben het voordeel dat ze aan het plafond kunnen worden bevestigd, wat de beste verwarmingsoptie is wanneer ruimte een prioriteit is.
  • Stijlvol ontwerp – de appartementen zijn ontworpen volgens de hoogste specificaties en als professionele verhuurder wilde de heer Honor ervoor zorgen dat de verwarming niet afleidde van het stijlvolle, minimalistische ontwerp. Deze ultraslanke panelen gaan op in het interieur en zorgen voor een discrete, niet-opdringerige oplossing.
  • Comfort – het beheren van het comfort voor de huurders gedurende de dag en avond is altijd een prioriteit. Herschel infraroodstralers zijn eenvoudig te bedienen met thermostaten om het comfortniveau op elk gewenst moment te handhaven, met extra boost opties, en het gevoel van infraroodstralers zorgt voor een behaaglijke, niet benauwde warmte.

 

Herschel infrared heating for landlords

Ze houden de woningen echt lekker warm en we zijn er erg blij mee”.  Chris Honor, Honor Properties. Bekijk de volledige details van deze Herschel installatie hier inclusief de volledige video testimonial.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *