DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Zes appartementenontwikkeling

Zes appartementenontwikkeling

Klantenoverzicht: om een ruimtebesparende, stijlvolle elektrische verwarmingsoplossing te vinden die voldoet aan het high-end ontwerp van een vastgoedontwikkelingsplan voor zes appartementen

"We hebben geen gas meer en alles is elektrisch" (volledige video-getuigenis beschikbaar)

Achtergrond

Honor Properties, een verhuurder en vastgoedontwikkelingsbedrijf met een uitgebreid portfolio van studenten- en professionele eigendommen, had eerder Herschel-infraroodstralers gebruikt in hun studentenpanden. De voordelen die ze ondervonden van het gemak van installatie en controle, gecombineerd met de betaalbaarheid van deze energiezuinige verwarmingsoplossing, zorgden ervoor dat Herschel hun eerste keuze was voor het verwarmen van huurwoningen in hun nieuwste flatontwikkeling binnen de professionele verhuurmarkt. De eigenaren van Honor Properties wilden ook graag gas kwijtraken, zodat ze hun CO2-voetafdruk konden minimaliseren en konden werken met de eenvoud van één energierekening.

Heating for rental properties using Herschel Select XL panelsHerschel Infrared for renovations

De ontwikkeling omvatte de verbouwing en uitbreiding van een historisch pand met voorheen 3 x appartementen met elk verschillende kamers. Het verbouwde pand is een nieuwe ontwikkeling geworden van 6 zelfstandige appartementen, allemaal interieur ontworpen volgens de hoogste specificaties. 3 van de appartementen zijn studio-appartementen met een gecombineerde woonruimte, keuken en slaapkamer, terwijl de overige 3 aparte woonruimtes hebben waarin kamer via kamerthermostaat een belangrijk doel was. Het herontwikkelde en uitgebreide pand is gebouwd volgens de nieuwste bouwnormen met overal een zeer goede isolatie.

Herschel Select XL White panels ceiling mounted in a bedroom

Oplossing

De eigenaren van onroerend goed waren erop gebrand panelen in de woonruimtes en slaapkamers aan het plafond te monteren om de ruimte in de studio-appartementen te maximaliseren. Herschel Select XL-paneelverwarmers zijn gedurende de hele ontwikkeling gebruikt en bieden een discrete oplossing die goed past bij het strakke, minimalistische ontwerp van deze hoogwaardige appartementen. Keukens hebben aan de muur gemonteerde Select XLS-panelen.

Alle panelen worden bestuurd door de Herschel iQ MD2 bedrade thermostaat, ideaal voor grote renovaties waarbij bekabeling gemakkelijk kan worden verborgen tijdens het bouwproces. De MD1-thermostaat maakt een eenvoudige regeling van de verwarmingsvereisten mogelijk via een gebruiksvriendelijk, vergrendelbaar scherm en zorgt voor een flexibele, comfortabele bediening, kamer voor kamer.

Herschel Infrared heating for residential lettingsHerschel MD1 hard wired thermostat

Als verhuurders hebben Herschel infrarood paneelverwarmers Honor Properties voorzien van een eenvoudige installatie, onderhoudsarme oplossing voor het verhuren van huurwoningen in hun nieuwe portfolio.

Getuigenis

Chris Honor, eigenaar van Honor Properties, merkt op: “We gebruikten deze in onze studentenhuisvesting en ze gingen heel goed, dus we hebben ze voorgesteld aan onze flats die een beetje duurder zijn. Ze bieden ons een ruimtebesparende optie … .economisch houden ze onze kosten laag, we hebben ons gas af en alles is elektrisch, dus het is maar één rekening, dus we weten precies waar we aan toe zijn. Ze houden de eigendommen echt lekker warm en we zijn heel blij geweest met hen”. Chris Honor, Honor Properties

Bekijk de volledige video-getuigenis van Chris over zijn Herschel-infraroodinstallatie.

 

 

Meer projecten zoals deze