DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Alternatieven voor centrale verwarming op gas

Alternatieven voor centrale verwarming op gas

"Ik ben een beetje een 'milieuvriendelijke noot' - ik koos voor een elektrisch verwarmingssysteem en vervolgens voor infraroodpanelen"

"Nu doe ik met mijn panelen en mijn leverancier van elektriciteit uit hernieuwbare energie mijn steentje bij aan de klimaatverandering"

Achtergrond

Mevrouw Hunter nam contact op met Herschel nadat ze onderzoek had gedaan naar elektrische alternatieven voor centrale verwarming op gas, voor haar woning op het middelste terras, en naar een milieuvriendelijkere oplossing. Het pand, circa 30 jaar oud, heeft een slaapkamer op een tussenverdieping, met een begane grond tot plafond piek van 4,9 m. De bestaande verwarming binnen het pand was een plug-in elektrische haard en de gasmeter was verwijderd.

Oplossing

“Na dagen / weken onderzoek en omdat ik een beetje een ‘milieuvriendelijke noot’ ben, heb ik gekozen voor een elektrisch verwarmingssysteem en vervolgens voor infraroodpanelen omdat ik niet genoeg ruimte heb voor iets aan mijn muren. Gas of opslag kachels zouden zinloos zijn geweest omdat er een enorm luchtvolume is omdat het allemaal open is en de warmte stijgt “.

De woning heeft Herschel infrarood paneelverwarmers en thermostaatregelaars geïnstalleerd in de keuken, slaapkamer en badkamer.

Eco heating for Bedroomsalternatives to gas central heating for bathrooms

In de open woonruimte is een Herschel Aspect XL-kachel geïnstalleerd, die voor gezellige warmte zorgt in de woonruimte met hoge plafonds. Cloe heeft haar energiezuinige infraroodverwarming gecombineerd met een leverancier van elektriciteit uit hernieuwbare energie om een duurzame, ecologische verwarmingsoplossing voor haar huis te leveren. Elektrische verwarmingsoplossingen, in het bijzonder infraroodstralers, bieden fantastische duurzame alternatieven voor centrale verwarming op gas, aangezien ze kunnen worden aangedreven door leveranciers van schone elektriciteit en ter plaatse hernieuwbare bronnen.

Getuigenis

“Nu zit ik momenteel in mijn nieuwe huis met ze allemaal aangesloten. De warmte die ze afgeven is direct, net als de zon. Verwarmt muren, oppervlakken, objecten – wat betekent dat ze de lucht niet benauwd maken zoals gasradiatoren of opslagverwarmers wat me hoofdpijn zou bezorgen en me het gevoel zou geven dat ik niet kon ademen. Gezien het meeste wattage van de opslagverwarming, zijn deze bedoeld om beter te zijn voor de rekeningen. Ik ben erg blij met hen en de algehele ervaring met dit bedrijf. Ik hoop dat ze lang meegaan, dus dit zal mijn eerste en laatste aankoop zijn. Tenzij ik over 20+ jaar verhuis, dan kom ik terug en hopelijk heeft deze internetpagina tegen die tijd duizenden 5 * recensies. Dus nu met mijn panelen en mijn leverancier van hernieuwbare energie elektriciteit, ik doe nu mijn steentje bij aan de klimaatverandering – in ieder geval in mijn gedachten … Bedankt iedereen “

Meer projecten zoals deze