DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Buitenbar Verwarming bij Racks

Buitenbar Verwarming bij Racks

Het creëren van gezellige buitenbarruimtes met de warme gloei-heaters van Herschel.

"We wilden buitenruimtes creëren die een echte wauw-factor hebben en het Herschel-team heeft zich echt ingezet om hierbij te helpen"

Achtergrond

Racks is een populaire bar en keuken in Bristol, UK. Het management nam contact op omdat ze verwarming zochten voor hun grote buitenterras. De pandemie van Covid-19 en de vereiste voor sociale contacten in de buitenlucht hebben ertoe geleid dat buitenruimtes een cruciale reddingslijn zijn geworden voor veel barbezitters en restauranthouders. Racks heeft The Pavilion gecreëerd, een gloednieuw pop-up overdekt terras – gebrandmerkt als Bristol’s nieuwe premium verwarmde buitenruimte.

Herschel-heaters geïnstalleerd in Bristol buitenbarruimte Oplossing

Voor de koudere maanden hebben de barbezitters nu een stretchtent toegevoegd die is ontworpen om perfect te voldoen aan de eisen van sociale afstanden. Zowel de Herschel Manhattan– als de Herschel Miami-infraroodstralers zijn overal op het overdekte buitenterras geïnstalleerd en creëren een zeer uitnodigende en gezellige ruimte voor klanten in de winter.

De Manhattan-verwarming van 3 kW en de Miami van 2 kW hebben beide Herschel’s premium verwarmingslampen met weinig verblinding, ideaal voor het direct verwarmen van buitenbars met snelle opwarmtijden. Ze hebben ook spiegelreflectoren van aluminium die achterwaarts warmteverlies voorkomen. De manager van Racks, Jamie Atherton, is zo onder de indruk van hun kachels dat ze nu in hun andere horecagelegenheden worden geïnstalleerd.

Zowel Herschel Infrared als het Racks-management kwamen onlangs aan bod in de Financial Times:
‘Leidinggevenden in de Britse horeca zeggen dat verwarmde buitenruimte van vitaal belang zal zijn voor hun fortuin zodra ze weer mogen opengaan. Jamie Atherton, algemeen manager bij Quarter, een in Bristol gevestigde onafhankelijke groep bars, hotels en werkruimten, die buitenruimtes met verwarmingstoestellen op twee locaties heeft gecreëerd en van plan is om tijdens de lockdown meer ruimte opnieuw te configureren, is ondubbelzinnig. “We doen dit of gaan ten onder”, zei hij. ‘

Getuigenis

“We wilden buitenruimtes creëren met een echte wow-factor en het Herschel-team heeft zich echt ingezet om hierbij te helpen. We hebben een combinatie van Manhattan-kachels en Miami-kachels gebruikt om rondom warmte in stretchtenten te bereiken. De kachels zien er niet alleen geweldig uit, maar ze geven ook een betoverende, verwarmende gloed af waardoor onze ruimtes gezellig en uitnodigend aanvoelen. ” Jamie Atherton, Rekken, Bristol

Bekijk deze andere case study voor The Secret Garden, onderdeel van de Quarter-groep, die ook een prachtige en gezellige verwarmde buitenbar voor klanten heeft gecreëerd.

Geen gevalstudies gevonden.