DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Secret Garden

Het creëren van verwarmde buitenbarruimtes om gasten in de koudere maanden te laten genieten van het buitenleven

"De heaters zien er niet alleen geweldig uit, ze geven ook een betoverende verwarmende gloed af waardoor onze ruimtes gezellig en uitnodigend aanvoelen."

Achtergrond

De pandemische situatie en de beperkingen van de overheid om binnenshuis te vergaderen, hebben ertoe geleid dat veel pubgroepen creatief moeten zijn in het ontwikkelen van meer bruikbare ruimte, gewoon om in deze moeilijke tijden zaken te kunnen blijven doen. Als gevolg van deze beperkingen wilde Jamie Atherton, algemeen directeur van Quarter, een onafhankelijke groep bars en hotels in Bristol, UK, verwarmde barruimtes buiten creëren op twee van de locaties van de groep. Hij kwam naar Herschel om zijn verwarmingswensen te bespreken en de Secret Garden is een van zijn nieuwe overdekte en verwarmde horecagelegenheden in de buitenlucht.

Oplossing

Het management had Herschel-heaters al geïnstalleerd in een van hun andere horecagelegenheden, Racks. Deze nieuwe overdekte en verwarmde buitenruimte had geleid tot een toename van het aantal klanten dat ze onder de pandemische beperkingen konden bedienen, en tot fantastische feedback. Details van de Racks Bar verwarmingsinstallatie zijn hier te zien.

Feedback van Jamie Atherton bij Racks was: ““ We wilden buitenruimtes creëren met een echte wow-factor en het Herschel-team heeft echt de nodige stappen gezet om hierbij te helpen. We hebben een combinatie van Manhattan-kachels en Miami-kachels gebruikt om rondom warmte in stretchtenten te bereiken. De kachels zien er niet alleen geweldig uit, maar ze geven ook een betoverende, verwarmende gloed af waardoor onze ruimtes gezellig en uitnodigend aanvoelen. ”

Herschel Manhattan heater

The Secret Garden, een nieuwe pop-upruimte die overdekt is, wordt ook verwarmd door Herschel Manhattan-heaters en Miami-heaters, dezelfde heaters die worden gebruikt in de ontwikkeling van Racks. De krachtige Manhattan infraroodstralers van 3 kW en de Miami heaters van 2 kW zijn geïnstalleerd rond het buitenterras – het resultaat is een prachtig gezellige ruimte waar klanten van kunnen blijven genieten tijdens de koudere maanden, van cruciaal belang wanneer veilig buitenleven een prioriteit is.

Meer projecten zoals deze