DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Elektrische verwarming voor kerken

Elektrische verwarming voor kerken

Efficiënte, eenvoudig te installeren elektrische verwarming voor kerken van Herschel Infrared

"De kachels zijn een groot succes"

Achtergrond

Onze-Lieve-Vrouw van Lourdes-katholieke kerk, in Thames Ditton, Surrey, zocht een oplossing om een ​​gedeelte van de kerk te verwarmen dat ze voorheen moeilijk hadden kunnen verwarmen. Elektrische verwarming voor kerken van Herschel Infrared biedt een eenvoudige, effectieve oplossing die snel te installeren is.

‘Het gebied dat we nodig hadden om op te warmen is een ronde kamer naast de hoofdkerk met een lichtkoepel in het midden. Er is maar één smal glas-in-loodraam, maar slechts een klein deel van de muur is binnen en de rest buiten. De kamer is niet aangesloten op het hoofdverwarmingssysteem van de kerk. De ruimte wordt vaak gebruikt voor kleine kerkgroepen om het hele jaar door discussies te houden en te houden, meestal ‘s avonds. Ze deden het met een kleine elektrische kachel, maar naarmate het aantal vergaderingen toenam, nam het toe was nodig om de kamer goed te verwarmen. Het toevoegen van de kamer aan de centrale verwarming was geen optie, aangezien het niet haalbaar is om de hele kerk voor één klein gebied te verwarmen, en het zou lang duren om op te warmen. Dus de criteria waren voor een snel verwarmende en toch stille oplossing, en we hadden ook iets eenvoudig te bedienen nodig voor iedereen die binnenkwam om het te laten draaien.

Herschel Colorado ruimteverwarmingstoestellen werden aanbevolen door ons onderzoeksteam. Ze zijn stil, zorgen voor een snelle opwarmtijd en zijn eenvoudig te bedienen met handige afstandsbedieningen voor de verschillende gebruikers die het functiegebied gebruiken. Ze werden snel en gemakkelijk geïnstalleerd met minimale verstoring door middel van standaard elektrische trades.

De kachels van Herschel Colorado blijken “zo succesvol dat we graag een andere eigenzinnige kamer willen die op dezelfde manier wordt verwarmd”.

Getuigenis

“Onze-Lieve-Vrouw van Lourdeskerk is een rond gebouw met de hoofdkerk in het midden en verschillende opslag- en feestzalen rond de buitenrand. De twee door Matthew aanbevolen verwarmingskachels Colorado R waren perfect. Onze elektricien had er geen probleem mee om ze aan te sluiten, dus de installatie was snel. De groepen die elkaar in de kamer ontmoeten zijn zo dankbaar. De verwarmingstoestellen zijn logisch om aan te zetten en aan te passen; de opwarmtijd is bijna onmiddellijk en het verwarmingsniveau is comfortabel. Het is geen drogende hitte. Ze zijn absoluut stil – Naast de discussiegroepen houden we nu meditatiesessies in de kamer, iets wat we niet konden doen met de draagbare luchtverhitters. De kachels zijn een groot succes “.

Jenni Sheppard

Parochiesecretaris, Onze Lieve Vrouw van Lourdes Katholieke Kerk

Bekijk onze andere commerciële gevalstudies met details van andere kerken die zijn verwarmd door Herschel Infrared. Neem contact met ons op voor meer informatie en een vrijblijvende offerte.

Meer projecten zoals deze