DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Hoe we vakantiehuizen hebben verwarmd

Hoe we vakantiehuizen hebben verwarmd

Effectieve verwarming van populair vakantiedorp in Aviemore, Schotland.

Herschel infraroodstralers gekozen boven biomassa, lucht en grondwarmtepompen

Een luxe vakantiehuizencomplex in het prachtige Aviemore in Schotland wilde hun oude verwarmingssysteem vervangen. Ze wilden een oplossing die effectief, onderhoudsarm, een lange levensduur en eenvoudig te bedienen zou zijn. De Facility Manager kreeg de opdracht om de ideale oplossing te vinden en onderzocht alle opties, waaronder infrarood, biomassa, grond- en luchtbronnen en andere elektrische verwarmingsopties.

Na uitgebreid onderzoek en advies van Energy Saving Trust Scotland kozen ze ervoor om infrarood te testen. In 2017 is een proefproject georganiseerd waarbij Herschel samen met een aantal andere leveranciers van infraroodverwarming is getest. Na afloop van de pilot is Herschel exclusief gekozen voor alle 64 appartementen en villa’s op het complex.

Joseph Doyle, Facility Manager, citeerde: “We hebben verschillende opties bekeken, waaronder biomassa, elektrische en infraroodverwarming en daarna hebben we een proef uitgevoerd. Na een proef werd geconcludeerd dat Herschel-infraroodpanelen de beste optie leken te zijn. de Raad van Bestuur om dit te laten goedkeuren. Waarom hebben we voor Herschel gekozen? We leken veel feedback te krijgen, ze kwamen terug met de beste ideeën en het beste product. In de proefperiode probeerden we een ander product en het lukte niet gaat niet goed. De Herschel panelen zijn met de eigenaren heel goed gevallen “.

Er zullen in totaal 279 infraroodpanelen uit het Duitse Herschel Inspire-assortiment worden geïnstalleerd.

Ze worden allemaal aan het plafond gemonteerd om ruimte op de muur vrij te maken en zorgen voor onopvallende verwarming. Kamer voor kamerbediening stelt vakantiegangers in staat om hun eigen temperatuur in te stellen.

De resultaten van de pilot laten enige energiebesparing zien, maar belangrijker voor het beheer van het complex is dat de feedback van vakantiegangers over het infraroodsysteem zeer positief is. Vakantiegangers melden dat ze erg blij zijn met het warmteniveau, ondanks de zeer lage temperaturen die Aviemore in de winter kan ervaren.

Scandinavian Village, in het populaire skiresort Aviemore in Schotland, werd in 1980 gebouwd volgens Scandinavische bouwnormen met goede isolatieniveaus. De eigenschappen zijn sindsdien opgewaardeerd en infraroodverwarming werkt bijzonder goed voor goed geïsoleerde eigenschappen in koude omgevingen. Het complex is het hele jaar door erg populair met beperkte weken vrij voor renovatie. De installatie van de infrarood verwarmingspanelen kan snel worden uitgevoerd en minimaliseert daardoor eventuele stilstandtijd bij bezetting.

Energy Saving Trust Scotland heeft een subsidie ​​aan het project verstrekt omdat infraroodverwarming is geclassificeerd als een energiebesparende verwarmingsoplossing en in de richting van de doelstelling van Schotland om koolstofnul te bereiken.

Herschel Infrarood biedt een gratis, vrijblijvende ontwerpservice voor elk project, groot of klein. Neem contact met ons op voor een vrijblijvende offerte en advies.

Joseph Doyle legt uit waarom ze voor Herschel-infraroodpanelen kozen boven alternatieven om de oude verwarming in dit vakantiecomplex te vervangen.

Meer projecten zoals deze