DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Infrarood kerkverwarming

Infrarood kerkverwarming

Klantenoverzicht: kerkverwarming in de refter van de kerk voorzien om de gemeente warm te houden

"Niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hebben"

Background

Salisbury Park URC nam contact op met Herschel over infrarood kerkverwarming omdat ze op zoek waren naar een nieuwe verwarmingsoplossing in hun hoofdrefter. De vorige oplossing bleek niet effectief en onooglijk te zijn en werd niet goed ontvangen door de kerkgemeente, omdat ze er niet in slaagde ze warm te houden.

Oplossing

Herschel Summit-kachels zorgen voor infrarood-kerkverwarming voor de eetzaal en zijn langs de lengte van de eetzaal aan de muur gemonteerd om direct boven de gemeente warmte te leveren.

Herschel Summit provides church heating
Herschel Summit zorgt voor kerkverwarming
Getuigenis

“Het beste voor onze kerk. De oude infraroodstralers die we hadden waren vreselijk, geen fel licht meer, geen zoemend geluid en niet meer klagen van onze oudere gemeente dat ze het koud hadden. Echt snelle opwarmtijden en hebben ons een fortuin bespaard tegen onze oude bedrijfskosten en het energieverbruik dat we gebruikten met 40%. We kijken nu naar de rest van de gebieden in onze kerk, nadat we Herschel in de hoofdpraktijk hebben uitgeprobeerd met infraroodverwarming. Adam en zijn team in Herschel hebben een briljant werk en zou heel trots moeten zijn”. John Horton, Church Warden, mei 2019

Salisbury Park United Reformed Church, 9 Percy Rd, Wrexham, LL13 7EA

Church heating
Kerk verwarmd door infrarood

Bekijk ons portfolio met commerciële installaties om kerken en andere projecten te zien die Herschel infraroodverwarming hebben geïnstalleerd.

Meer projecten zoals deze