DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Miami Heaters bij The Rose & Crown Bar

Miami Heaters bij The Rose & Crown Bar

Beste voor buitenverwarming: Herschel-kachels zorgen ervoor dat de buitenruimtes van The Rose & Crown Bar gezellig blijven.

"Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten".

Achtergrond

De Rose & Crown Bar is een cocktail- en bierbar in een schitterende omgeving in Godalming. Om ervoor te zorgen dat hun buitenruimte tijdens het koudere seizoen warm werd gehouden voor de klanten, nam het management contact op met Herschel, de beste in buitenverwarming, om hun verwarmingsbehoeften te bespreken.

Oplossing

De Rose & Crown Bar waren op zoek naar heaters die in hun sociale cabines buiten konden worden geïnstalleerd. De Miami-verwarmer van 2 kW biedt een veelzijdige oplossing die zowel aan het plafond als aan de muur kan worden gemonteerd en werd in The Times Guide to ‘The Best Patio Heaters’ uitgeroepen tot ‘Beste allrounder’.

In dit geval was de White Miami ideaal voor plafondmontage boven het hoofd om klanten buiten comfortabel te houden.

Herschel het beste voor buitenverwarming

Het is fantastisch om te zien hoe het management hun buitenruimte heeft aangepast aan individuele cabines en te voldoen aan de overheidsbeperkingen op sociale afstand tijdens de pandemie.

Rose & crown

Getuigenis

“We hebben Herschel Manhattan en Miami infraroodstralers geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk MOMMI restaurant in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de kachels als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch begrip van hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten ”. David Hanson, Mint Group.

De Mint Group heeft ook Herschel Manhattan-kachels geïnstalleerd op een andere locatie, MOMMI in Clapham. Bekijk de volledige details hier.

Geen gevalstudies gevonden.