DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Restaurant Terrasverwarmers: MOMMI Restaurant

Restaurant Terrasverwarmers: MOMMI Restaurant

MOMMI kiest voor Herschel Infrarood buitenverwarmers om de klanten warm te houden op het terras.

"Erg blij om zowel de kachels als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team".

Achtergrond

The Mint Group nam contact op met Herschel om de terrasverwarmers van restaurants voor hun locaties te bespreken. De eerste hiervan is MOMMI Restaurant, een enorm populair restaurant in Clapham High Street. De huidige pandemie van Covid-19 en de bijbehorende beperkingen hebben gevolgen voor de activiteiten van alle bars, restaurants en horecagelegenheden. Wanneer het open is, wil het management het gebruik van elke buitenruimte maximaliseren om klanten in staat te stellen veilig te vergaderen. Een prioriteit, tijdens koudere tijden, is ervoor te zorgen dat klanten zich comfortabel voelen.

Oplossing

MOMMI heeft een groot terras met banken en was op zoek naar een verwarmingsoplossing voor hun klanten in deze buitenruimte. Herschel Infrarood 3kW Manhattan-heaters werden aan de muur gemonteerd om een ​​krachtige, knusse oplossing met weinig verblinding te bieden voor het bankgedeelte.

Herschel vond het geweldig om met MOMMI samen te werken bij het leveren van terrasverwarmers voor hun restaurant en ontving hun fantastische feedback. Herschel heeft ook Miami-buitenverwarmers geïnstalleerd op een van hun andere locaties, The Rose & Crown pub in Godalming. Bekijk de details van de casestudy hier.

Getuigenis

“We hebben Herschel Manhattan en Miami infraroodstralers geïnstalleerd op twee van onze locaties, respectievelijk MOMMI restaurant in Clapham en The Rose & Crown Bar in Goldalming. Erg blij om zowel de kachels als Herschel aan te bevelen. Geweldige service, snelle en efficiënte levering, responsief team met een groot technisch begrip van hun producten en advies over onze specifieke installatievereisten. Onze buitenruimtes zeker comfortabeler gemaakt voor klanten ”. David Hanson, Mint Group.

Meer projecten zoals deze