DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Showroom voor detailhandel

Showroom voor detailhandel

Klantenoverzicht: betaalbare verwarming installeren voor nieuwe showroom

Comfortabele, betaalbare verwarming

Achtergrond

Een leverancier van winkeldeuren en werkbladen kwam in contact toen ze op zoek waren naar een oplossing voor achtergrondverwarming. Hun nieuwe showroom voor winkels had hoge plafonds en open ruimtes met een zeer beperkte wandruimte. Als zodanig waren er verschillende installatiebeperkingen waarmee rekening moest worden gehouden bij de specificatie.

Herschel-oplossing

Herschel heeft Aspect XL2 kachels gespecificeerd. Er werden vijf Aspect XL2’s geïnstalleerd om individuele presentatiestands te verwarmen. De Aspect XL biedt een efficiënte verwarmingsoplossing voor winkelruimtes die in de belangstelling staan, omdat hij een zeer stijlvolle afwerking heeft zonder licht. De Aspect XL2 is 1300W en het hogere wattage van 1950W is beschikbaar bij de Aspect XL3.

Steeds meer winkelomgevingen kiezen voor Herschel. Gezien het natuurlijke warmtegevoel van infrarood is de Aspect XL gekozen als verwarmingsoplossing voor een groot aantal bekende straatnamen.

Getuigenis

Feedback van de eigenaren is dat de kachels concurrerend waren om zowel te kopen als te installeren. Ze zorgen voor een zeer comfortabele achtergrondwarmte in de ruimte en de bedrijfskosten zijn betaalbaar.

Meer projecten zoals deze