DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Het Priory Care Home

Klantenoverzicht: om goedkope, effectieve verwarming te installeren, met specifieke beschermings- en veiligheidseisen van kwetsbare bewoners

Verwarmingsoplossingen voor verzorgingshuizen

Achtergrond:

De Priorij stelt eisen aan het bieden van comfort aan haar bewoners, met oog voor installatie, lopende kosten en onderhoud. Kwetsbare bewoners moeten er echter ook voor kunnen zorgen dat ze zichzelf geen schade kunnen toebrengen of schade kunnen ondervinden door meubels in hun accommodatie en zorginstellingen vereisen in het algemeen ook dat verwarmingstoestellen aan bepaalde aanvullende veiligheidsnormen voldoen.

Er werd voor Herschel Select XL-panelen gekozen omdat ze konden worden uitgerust met speciaal gemaakte randen om toegang tot de zijkanten, achterkant of interne elementen van de panelen te voorkomen – iets dat bijna onmogelijk is bij andere, meer traditionele vormen van verwarming. Ze kunnen ook buiten bereik worden geïnstalleerd, terwijl ze 100% controleerbaar zijn en ook comfortabel verwarmde bewoners: waardoor Select XL bij de slip past.

Meer projecten zoals deze