DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Verwarmd schoolterras

"We zijn heel blij met de steun van lokale bedrijven"

"de nieuw geïnstalleerde Herschel-heaters zijn een geweldige aanvulling op onze zithoek in de buitenlucht, zodat bezoekers comfortabel van de ruimte kunnen genieten"

Het team van Herschel was verheugd om een ​​Special Needs School te helpen die steun van de gemeenschap zocht voor een terras in de openlucht voor haar studenten. Lees onze blogpost over deze zeer speciale school in Bath, samen met onze andere nieuwsberichten.

Achtergrond

Three Ways School in Bath zorgt voor kinderen met een breed scala aan speciale onderwijsbehoeften. De school had onlangs een project voltooid om een ​​speciaal gebouwd café en trainingscentrum te bouwen, na zeven jaar voorafgaand fondsenwerving te hebben gedaan. Het doel van de Headteacher was om begeleide werkervaring te bieden aan hun studenten, in een veel minder ontmoedigende en onder druk staande omgeving, om diegenen te helpen die na school naar de werkplek willen en willen gaan. De volgende fase van het project was het creëren van een buitenterras om het café in staat te stellen meer klanten te bedienen en meer kansen te bieden aan de studenten.

We zijn benaderd door de aannemers om te kijken of we konden helpen bij de bijdrage van buitenverwarmers voor het gebied.

Oplossing

Onze Herschel Colorado-heaters zijn rondom het zitgedeelte geïnstalleerd en bieden klanten warmte van een aangename, niet opdringerige gloed. De heaters worden bediend met een handige afstandsbediening.

Herschel infrarood Colorado heater voor buitenHerschel infrarood Colorado heater

Amelia Hartley, Business Manager bij Three Ways School, merkte op: “We zijn heel blij met de steun van een hele reeks lokale bedrijven om ons te helpen ons project te voltooien – de nieuw geïnstalleerde Herschel-heaters zijn een geweldige aanvulling op onze zitplaatsen buiten en helpen bezoekers om comfortabel van de ruimte te genieten ”.

Een fantastische school en inspirerend project. Bezoek ze en steun ze bij 3 Café & Kitchen, Bath (bij Three Ways School).

Geen gevalstudies gevonden.