DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies The NED, Een Rooftopbar Verwarmen

The NED, Een Rooftopbar Verwarmen

Klantenbrief: om leden warm te houden van een discrete, niet-gloeiende verwarmingsoplossing

Exclusieve Rooftop Bar kiest voor Herschel

Achtergrond

Een onlangs gerenoveerd exclusief hotel in Londen was op zoek naar een stijlvolle, discrete verwarmingsoplossing die zou opgaan in de moderne setting en de gasten warm zou houden in de club op het dak: “Ned’s Club Upstairs”. Het management van de ledenclub in Poultry, Londen heeft een totale renovatie ondergaan en heeft eerder Herschel-kachels gebruikt in verschillende van hun andere clublocaties, en had dus eerder ervaring met de voordelen van onze infraroodverwarmers. Daarom wendden ze zich tot Herschels commerciële verwarmingsteam voor hulp bij deze nieuwe renovatie.

Oplossing voor het verwarmen van een rooftopbar van dit formaat:

50 Zero Light Aspect XL3’s werden gemonteerd op de stalen structuur van de rooftop bar, overal in het gebied, wat de gasten comfortabele warmte bood vanuit een zeer discrete oplossing die perfect past bij de zeer stijlvolle bar. Voor de directie was het erg belangrijk dat de kachels helemaal geen licht zouden werpen. Dit was onder meer een sleutelfactor die heeft geleid tot de keuze voor de Herschel Aspect XL.

De NED erkent de rol van onze kachels bij het mogelijk maken van het hele jaar door gebruik van de bar en het genieten van het prachtige uitzicht op de skyline van Londen, inclusief St Paul’s Cathedral.

Meer projecten zoals deze