DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming Alfresco Restaurant in Londen

Verwarming Alfresco Restaurant in Londen

"Fantastisch verschil voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis"

Gezellige buitenverwarming om buiten te dineren

Achtergrond

La Poule au Pot is een charmant Frans restaurant in Belgravia, Londen, met zitplaatsen voor zowel binnen als buiten dineren. De restauranteigenaren waren op zoek naar een verwarmingsoplossing in de buitenlucht om meer mensen in staat te stellen buiten te dineren tijdens het koudere seizoen, vooral gezien de toegenomen niveaus van sociale contacten in de buitenlucht in 2020.

La Poule au Pot is in heel Londen verkozen tot ‘beste voor romantiek’ in heel Londen binnen de Hardens-gids, gezien het populaire Franse menu en de sfeer.

Herschel Manhattans verwarmt restaurant in de buitenlucht
Oplossing

Herschel Manhattan infraroodstralers zijn aan de muur gemonteerd boven de eettafels buiten en bieden krachtige en gezellige warmte aan diners dankzij de aangename oplossing met weinig verblinding. De 3kW Manhattan-heaters worden bediend met behulp van de afstandsbedieningen, met twee variabele vermogensniveaus, waardoor een flexibele regeling mogelijk is, afhankelijk van de buitentemperatuur en de benodigde warmte. De eigenaren van La Poule au Pot hebben ook Manhattan-kachels gekocht voor een volgend restaurant om de ervaring in de buitenlucht voor klanten in koudere periodes te verbeteren.

‘Bedankt voor de kachels. Ze zien er buitengewoon gezellig uit en hebben een fantastisch verschil gemaakt voor mijn klanten in hun warmte en plezier buitenshuis. Ik aarzel niet om deze krachtige Herschel-kachels met weinig verblinding aan te bevelen en heb al een tweede locatie aangeschaft ”. Tim, La Poule au Pot.

Meer projecten zoals deze