DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming Outdoor Gin Bar

Verwarming Outdoor Gin Bar

Verwarming buiten geïnstalleerd om het gin-terras het hele jaar door bruikbaar te maken.

"Een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks"

Achtergrond

Het management van Lancaster Arms zocht verwarming voor een jeneverbar in de openlucht. Het wordt steeds belangrijker voor horecagelegenheden om hun buitenruimtes te verbeteren en ervoor te zorgen dat ze bruikbaar en gezellig zijn om buiten te socializen.

Oplossing

De krachtige 3kW Herschel infrarood Manhattan-heaters werden gekozen vanwege hun hoge vermogen, lampen met weinig verblinding en hun vermogen om aan het plafond boven de klanten te worden gemonteerd, wat een snelle opwarmtijd oplevert. De Manhattan wordt geleverd met een afstandsbediening en kan zowel op 100% als op 50% vermogen werken.

Vijf Manhattan-kachels werden geïnstalleerd in verschillende zitgedeeltes over het hele terras en creëerden een gezellige sfeer, de ideale verwarming voor een gin-bar buiten!

Getuigenis

“De pub heeft zwaar geïnvesteerd in onze Burleigh’s Gin Terrace, die we het hele jaar door ruimte wilden maken. De sleutel om dat mogelijk te maken was de installatie van de Manhattan-kachels die we kozen als een perfecte combinatie van warmteverdeling en stijlvolle looks. Ze werken fantastisch en de de ruimte is het populairste gedeelte van de pub geworden.

Het hele team van Herschel-Infrared was vriendelijk, super behulpzaam en zeer efficiënt. Wij van The Lancaster Arms bevelen zowel de kachels als het team van Herschel graag aan. ”

Ian Lancaster, The Lancaster Arms. Nieuwe wintertuin Burleighs Gin Terrace

Meer projecten zoals deze