DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarming voor orangerieën

Verwarming voor orangerieën

Verwarming voor tuinbars en restaurant orangerieën met Herschel Summit verwarmers voor een krachtige en discrete oplossing

"We hebben uw kachels geïnstalleerd in 2 orangeries in Cheltenham en het management en de klanten vinden dat ze er geweldig uitzien en goed werken!"

Achtergrond

Twee prachtige orangerieën in Cheltenham hadden een verwarmingsoplossing nodig; The Garden Bar en Pittville Pump Room.  The Garden Bar en restaurant, gelegen in Imperial Gardens, naast het stadhuis van Cheltenham, is een prachtige orangerie die bekend staat om zijn speciale koffie, bier en pizza en waar ook livemuziek en evenementen worden georganiseerd.  Ook het Heritage Deco Cafe is een stijlvolle ruimte voor alle weersomstandigheden die uitkijkt over het pittoreske Pittville Park. Door de aard van een oranjerie kan het, wanneer er minder zon is, een koudere omgeving worden, dus zochten de eigenaars naar een effectieve oplossing die hun moderne en stijlvolle esthetiek niet zou schaden, maar wel hun klanten warm zou houden.

Oplossing

Herschel Summit 2.6kW verwarmers in zwart werden door de installateur gespecificeerd voor beide oranjerieën omdat het krachtige, lichtvrije infrarood verwarmers zijn die aan het plafond van de oranjerie kunnen worden bevestigd. De Summit verwarmers vormen een effectieve en toch discrete oplossing om de klanten warm te houden zonder hen op enigerlei wijze af te leiden. Infraroodverwarming is een eenvoudig te installeren en flexibel te bedienen oplossing voor het management, die hen in staat stelt een constant warme ruimte te handhaven voor bezoekers, ongeacht het weer, waarbinnen zij kunnen genieten van een paar drankjes en live muziek.

Orangery heated with Summits

Getuigenis

“We hebben jullie heaters geïnstalleerd in 2 orangeries in Cheltenham, één in het stadhuis en één in de Pump Rooms en het management en de klanten vinden dat ze er geweldig uitzien en goed werken”.

Met dank aan Tom Watkins, Watkins Iles Ltd, voor de details van deze installatie.

Meer projecten zoals deze