Het is zover! Herschel’s nieuwe Select XLS serie slimme infrarood verwarming voor woningen

Maak kennis met onze nieuwste serie slimme infraroodverwarming – Herschel Select XLS.

Hier bij Herschel streven we ernaar onze klanten voortdurend kwaliteit, innovatie en keuze te bieden in ons infrarood verwarmingsportfolio. Met dit in gedachten hebben we Herschel Select XLS ontwikkeld – onze gloednieuwe slimme infrarood verwarming – de perfecte keuze voor het verwarmen van huizen.

Herschel Select XLS White smart infrared heating
Herschel Select XLS Wit

De Select XLS-serie infraroodpanelen is verkrijgbaar in een aantal afwerkingen, waaronder wit, spiegel en handdoekpaneelverwarming, en bevat onze nieuwste innovatie: geïntegreerde SMART-R-technologie voor een eenvoudige, snelle en efficiënte installatie en bediening. Met de SMART-R ontvanger kan elk Select XLS verwarmingselement draadloos worden gekoppeld aan een van de drie nieuwe XLS thermostaten (apart verkrijgbaar), waarvan er 2 zijn voorzien van ingebouwde WiFi waardoor bediening via een app en zelfs spraakbesturing mogelijk is met Alexa of Google Assistant.

Ons frameloze XLS witte model wordt geleverd met een stekker die een volledige Lot 20-conforme plug and play-optie biedt, met optionele voetjes voor draagbaar gebruik, of kan aan de muur of het plafond worden bevestigd voor een discrete, ruimtebesparende verwarmingsoplossing.

Select XLS white infrared heater 400W
Select XLS wit infrarood verwarmingselement 400W

 

Select XLS white with SMART-R receiver
Selecteer XLS wit met SMART-R ontvanger

Ons Select XLS spiegelpaneel is perfect voor een stijlvolle, gezellige toevoeging aan elke woonruimte of de perfecte stoomvrije (indien aan) spiegel voor badkamers. De Herschel Select XLS dual-element handdoekverwarmer biedt een alternatieve hedendaagse verwarmingsoplossing voor badkamers, afgewerkt in zuiver wit glas met chromen rails.

Herschel Select XLS towel heater for bathrooms

Herschel Select XLS is de beste keuze voor hoogwaardige slimme infrarood verwarming voor woningen – met frameloze constructie en met EasyFix installatie, het is beschikbaar in een reeks nieuwe maten speciaal ontworpen om meer vermogen te leveren uit kleinere panelen, en beter te passen, met minder ruimtebeslag op muren en plafonds.

Naast onze hoogwaardige Inspire-serie infraroodverwarmingspanelen, die in Duitsland worden geproduceerd, garandeert de Select XLS-serie klanten keuze in afwerking, budget, controle en installatie.

Kijk eens naar Select XLS, de nieuwste innovatie in slimme infraroodverwarming, en zorg dat uw huis deze winter wordt verwarmd met behaaglijke, stijlvolle en eenvoudig te installeren infraroodverwarming. Kies uit drie XLS thermostaten, allemaal met energiebesparende functies voor een flexibele, efficiënte en eenvoudige regeling. Ondersteund door onze ongeëvenaarde marktervaring is het Herschel voorstel onverslaanbaar voor eenvoudig te installeren, koolstofarme elektrische infraroodverwarming.

Geloof ons niet op ons woord – luister naar onze klanten – Keri en Matt. Zij waren zo enthousiast over hun Herschel verwarming dat ze nu de hoofdrol spelen in onze allereerste advertentie, in hun prachtig gerenoveerde huis, afgewerkt met Herschel paneelverwarmers.

best infrared heaters on the market

Neem contact op met ons team dat u graag zal helpen met uw verwarmingsbehoeften of neem een kijkje op onze online calculator en ontvang een gratis online schatting van uw infraroodverwarmingsbehoeften.

Geplaatst op Geef een reactie
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *