DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Herschel-klanten schitteren in tv-advertentie

Herschel-klanten schitteren in tv-advertentie

De beste infraroodstralers voor een prachtig woningrenovatieproject

Onze klanten waren zo blij met hun kachels dat ze ermee instemden om voor ons in een tv-advertentie te verschijnen!

Deze klanten besloten dat Herschel het merk was met de beste infraroodstralers op de markt. Keri en Matt, in Bedfordshire, installeerden deze infraroodpanelen in hun huis en speelden zelfs een hoofdrol in de tv-advertentie van Herschel.

Matt was zo blij met zijn Herschel infraroodstralers dat hij enkele foto’s met ons deelde van hen die waren geïnstalleerd. Het Herschel-team was dol op de foto’s van hun verbluffende renovatie en hoe de infraroodpanelen hun interieur zo mooi aanvulden. Het leek het perfecte pand voor de nieuwe tv-advertentie van Herschel ……….

“We noemen ze het paradepaardje, de feeststukken van het huis. Ze zijn gewoon geweldig”.

Het huis van Keri en Matt wordt verwarmd door aan het plafond gemonteerde witte panelen in de keuken, evenals een spiegelverwarming en een fotopaneel in de open woonkamer.

Bekijk hun volledige videogetuigenis om Keri en Matt te horen uitleggen waarom zij geloven dat Herschel de beste infraroodstralers biedt.


Keri en Matt waren bezig met een groot uitbreidings- en renovatieproject van hun woonruimte en vonden Herschel online toen ze onderzoek deden naar verwarmingsmogelijkheden.

Ze besloten om voor Herschel te gaan omdat ze de website hadden bezocht en de panelen in het NSBRC-tentoonstellingscentrum hadden gezien. Matt: “Waarom zijn we voor Herschel gegaan, het is een sterk merk” Keri voegt eraan toe: “De getuigenissen op hun website waren niet van deze wereld, we hadden een geweldige klantenservice. We kunnen onze panelen online bedienen vanuit de app, van binnen of buiten het huis, dus als we op vakantie gaan, kunnen we de panelen op voor als we terugkomen “.

“We noemen ze het paradepaardje van het huis … dat zijn ze echt, vooral omdat ze een milieuvriendelijke manier zijn om het huis te verwarmen, we weten dat we geen invloed hebben op het milieu door ze te gebruiken”.

Witte infraroodstralers van Herschel bieden een fantastische ruimtebesparende en discrete optie. “We hebben besloten om het plafond te schilderen met dezelfde RAL-code als de panelen, zodat ze onzichtbaar werden op het plafond”.

Best infrared heaters as seen on TV

Keri houdt van het warme gevoel van hun infrarood spiegelpaneel. “De spiegel ziet er voor iedereen die bij ons binnenkomt gewoon uit als een gewone spiegel. Je kunt geen van de draden zien. Als mensen langskomen, is het echt interessant om hun gezicht te zien als we hen vertellen dat dit onze verwarmingstoestellen zijn”!

best infrared heaters

Het Herschel-bildpaneel voegt een echt brandpunt toe aan de woonkamer en biedt een verbluffende herinnering aan hun vakantie naar New England. Ze waren heel blij met de resultaten, zoals Keri uitlegt: “Het is een foto van Boston, Matt heeft de foto gemaakt, het is een prachtige foto en we waren zo onder de indruk van de kwaliteit, het ziet er gewoon uit als een normaal canvas dat je hebt gemaakt. Het ziet eruit als een gewone foto, maar voor ons houdt het ons lekker warm. “

Herschel are the best infrared heaters

Dank u

Heel erg bedankt aan onze klanten, Keri en Matt (en niet te vergeten Freddie – hun schattige hond) voor het in contact komen met ons, de hoofdrol in onze tv-advertentie en het delen van hun ervaring met ons.

Meer projecten zoals deze