DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Een dartsschool verwarmen
Herschel Colorado voor het verwarmen van garages en schuren
Jaguar garage verwarmd door Herschel Aspect XL
E Type Jaguar wordt verwarmd door Herschel Advantage

Infraroodverwarming voor garages

Vind de perfecte kachel voor uw garage

Garages zijn doorgaans slecht geïsoleerd en worden vaak slechts af en toe gebruikt tijdens de wintermaanden. Onze infrarood garage kachels zijn goedkoop in gebruik, eenvoudig te installeren, onderhoudsvrij en gebouwd om een leven lang mee te gaan. Ze hebben een hoge IP-classificatie om vocht te weerstaan en zijn gemaakt van roestvrij staal en aluminium om roesten te voorkomen.

Blader door garageheaters

Toont alle 4 resultaten

Toont alle 4 resultaten

Herschel Advantage IRP4 in warehouse setting (car service bay)

Infrarood helpt vocht en schimmel te verminderen

Onze infrarood-garageverwarmers bieden snelle opwarmtijden en verwarmen direct mensen en objecten, waardoor ze een zeer kosteneffectieve oplossing zijn om warm te blijven tijdens gebruik. Het geproduceerde infrarood helpt vocht en schimmel te verminderen en is de voorkeurskeuze voor autoverzamelaars die achtergrondverwarming willen voor hun klassieke autogarages.

Kies uit Aspect XL en Summit voor zero light heaters en Colorado voor instant zachte gloedwarmte.

Bedieningsopties variëren van afstandsbediening op onze Summit- en Colorado-verwarmers tot thermostaatbediening voor Aspect XL met behulp van ons T2/R2 iQ-systeem.

Inspirerende ideeën

Elektrische garageverwarming van Herschel Infrared

Eigenaar van klassieke auto installeert Herschel in garage

Waarom ik ervoor koos om mijn klassieke auto en garage te verwarmen met Herschel infrarood

Waarom koos ik voor Herschel-verwarming voor mijn garage?

Andere kamertypes verwarmen

Klantengetuigenissen

“Een efficiënte en duurzame manier om uw auto’s warm en vochtvrij te houden”

In de twee jaar dat ik deze verwarmingen gebruik, heb ik gemerkt dat ze superefficiënt zijn en dat het een plezier is om aan de auto’s te werken, ongeacht het weer buiten.

“De warmte blijft bij je”

‘Ik vind het uitstekend. Ik heb het net een half uur aangedaan voordat ik naar buiten ga en het goede is dat de warmte bij je blijft. Het is niet zoals een luchtverhitter die extreem warm wordt en je zet hem binnen enkele minuten uit en is het koud. Ik denk dat het uitstekend is en misschien koop ik er zelfs een voor de echt koude dagen. Ik heb de hele winter les gehad en de kamer was nooit koud “.

“Effectieve oplossing voor voertuigen”

Sinds het plaatsen van de Hershel-verwarmingen in mijn garage condensatie op mijn mooie auto’s, tijdens de wintermaanden, behoort dit tot het verleden! Het gebruik van de laagste temperatuurinstelling van 5 graden met de thermostatische regeling was een effectieve, goedkope oplossing voor een aanzienlijk probleem. Een ander voordeel is de mogelijkheid om de garage op te warmen tijdens het werken aan mijn auto’s in de wintermaanden, waardoor het werken aan deze auto’s in deze periode een veel aangenamere ervaring is. Deze verwarmingen bieden echt een effectieve oplossing voor de verzorging van voertuigen tijdens de wintermaanden.