DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel infrared heaters on Your Home Made Perfect
Buitenkamer verwarmd door Herschel Infrarood Topverwarmers
Herschel Summit verwarming verwarming vakantiehuis

Infraroodverwarming voor tuinkamers en serres

Hoe een serre of tuinkamer te verwarmen

Een serre of tuinkamer verwarmen met Herschel infrarood is eenvoudig en kostenbesparend. We hebben een aantal infrarood serre-kachels waarmee u het hele jaar door van uw serre kunt genieten.

Waar verwarming alleen vereist is voor incidenteel gebruik, raden we onze Summit of onze Aspect XL-verwarmingstoestellen aan die een snelle opwarmtijd hebben. Als uw serre constant in gebruik is en goede energiezuinige beglazing en gebouwspecificaties heeft, zijn onze slanke witte panelen ideaal.

Herschel-kachels zijn ook de beste manier om een tuinkamer te verwarmen, ze bieden een zachte warmte zonder te heet te worden, ideaal om het hele jaar door uw ‘mannenhol’ te gebruiken of om achtergrondwarmte te geven om aantasting van de inhoud te voorkomen. De mogelijkheid om ze aan het plafond te monteren, maakt waardevolle wandruimte vrij.

Infraroodstralers zijn onopvallend en bieden een permanente verwarmingsoplossing die de meubels, muren en vloer of de kamer verwarmt zonder energie te verspillen door de lucht te verwarmen. Andere voordelen van infrarood zijn onder meer een vermindering van condensatie en schimmel.

Bladeren Serre Heaters

Toont alle 12 resultaten

 • Herschel Select XLS White 600W

  Herschel Select XLS – Wit paneelverwarming

  (15 reviews)
  5 Jaar Garantie
  5 Sizes
  Vanaf 276.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Inspire White Infrared Panel

  Inspire – Witte frameloze infrarood paneelverwarming

  (9 reviews)
  10 Jaar Garantie
  9 Sizes
  Vanaf 399.00
  Bekijk assortiment
 • Draagbare verwarming

  Select – Mobiele Infrarood Verwarming

  5 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 419.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Colorado terrace heater

  COLORADO 2500 Watts

  (2 reviews)
  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 438.00
  Bekijk assortiment
 • Hawaii Wave patio heater

  HAWAII WAVE 2000W

  2 jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 719.00
  Bekijk assortiment
 • Florida patio heater

  FLORIDA 2000 Watts

  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 399.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Hawaii 2000 Watt haning infrared patio heater

  HAWAII 2000 Watts

  (4 reviews)
  2 Jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 274.00
  Bekijk assortiment
 • Malibu freestanding patio heater

  Malibu 2000W

  2 jaar Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 439.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Havana 800 Watt portable infrared patio heater

  HAVANA 800 Watts

  2 Garantie
  1 Grootte
  Vanaf 179.00
  Bekijk assortiment
 • White Summit 2600R

  SUMMIT Wit 2600 Watts

  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 699.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Summit 2600R

  SUMMIT 2600 Watts

  (6 reviews)
  2 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 659.00
  Bekijk assortiment
 • Herschel Aspect XL

  Aspect XL 1300 / 1950 Watts

  (2 reviews)
  5 Jaar Garantie
  2 Sizes
  Vanaf 498.00
  Bekijk assortiment

Toont alle 12 resultaten

Comfortabele serres en tuinkamers voor de koudere maanden

Voor serres en tuinkamers die af en toe worden gebruikt, zijn onze Summit- of Aspect XL-kachels zeer kosteneffectief, omdat u de kamer alleen verwarmt wanneer u deze wilt gebruiken. Summit is een krachtige, aan het plafond of aan de muur gemonteerde verwarming zonder licht, verkrijgbaar met een afstandsbediening, timer en variabele vermogensinstellingen, of is ook verkrijgbaar in een niet-afstandsbedieningsversie voor gebruik met een thermostaat. De witte versie ziet er vooral aantrekkelijk uit in serres en kamers die openen naar buiten. Aspect XL is een compactere verwarming die alleen is ontworpen voor wandmontage en die een thermostaat nodig heeft, zoals onze Herschel MD2.

Voor koude serres en tuinkamers biedt ons Sunset-assortiment warme gloed infraroodstralers snelle opwarmtijden. Colorado is een aan de muur gemonteerde verwarming of de Hawaii kan aan het plafond worden opgehangen. Florida is een vrijstaande kachel met warme gloed met twee vermogensstanden – perfect om onder of dichtbij te zitten zonder te hoeven installeren.

Inspirerende ideeën

Witte Herschel Summits gebruikt in een tuinkamer in Zuid-Afrika

Tuinkamer Zuid-Afrika

Tuinverwarmingen

De beste manier om een serre of tuinkamer te verwarmen

Tuinkamer ideeën

Your Home Made Perfect op BBC2

Andere kamertypes verwarmen

Klantengetuigenissen

“Een deel van de baanbrekende BBC 2 tv-show”

Omdat de tuinkamer en garage die architect Laura Clarke voor ons ontwierp als onderdeel van het baanbrekende BBC 2 tv-programma ‘Your Home Made Perfect’ zowel modern als minimalistisch van stijl was, wisten we dat we een reeks accessoires en meubels moesten vinden om bij elkaar passen. Dus toen Laura Herschel’s infraroodpanelen voorstelde en ons liet zien hoe veelzijdig ze waren, dachten we dat ze heel goed konden werken in onze nieuwbouw. Hoewel we het idee leuk vonden van randloze witte panelen die konden worden aangepast om aan te passen wanneer we de kamer gebruikten, zijn ze zoveel beter dan we ons hadden voorgesteld! Het beste is echter dat ze door ze aan het plafond te plaatsen niet alleen onopvallend zijn, maar automatisch ook alle wandruimte vrijmaken om flexibel te gebruiken. Het resultaat is een zeer ruime en visueel overzichtelijke kamer die niet alleen gezellig is in de winter als een plek om thuis te werken, maar ook om ‘s avonds of in het weekend te ontspannen. We kunnen niet gelukkiger zijn!

“Voor het eerst comfortabel”

“Absoluut fantastisch! Ziet er geweldig uit en ik voel me voor het eerst comfortabel. De verhuurder is ook echt onder de indruk.”

“Bezoekers waren echt onder de indruk”

We zijn erg blij met de aankoop van een ver-infrarood Herschel-verwarming voor onze nieuwe oranjerie. Sinds de plaatsing ervan hebben we sneeuw buiten gehad, maar zijn we binnen erg gezellig geweest, ondanks het feit dat we een glazen dak, een dubbele glazen wand, een glazen deur en vijf ramen en een tegelvloer hebben. Er is absoluut geen condensatie geweest, de warmte is direct en de plaatsing is discreet en veilig voor de kleinkinderen.

Al onze bezoekers zijn erg onder de indruk en kunnen niet achterhalen waar de warmte vandaan komt. In de buurt staan staat zeker op één lijn met leunen tegen het keukenbereik. Hou ervan.

Ik wil u ook bedanken voor uw uitstekende klantenservice en advies en de snelle en betrouwbare levering. De montage van de unit was heel eenvoudig voor onze elektricien, die er nog nooit een had gezien. Al met al was het hele pakket uitstekend.

“Absoluut opgetogen”

“Onze elektricien heeft de unit vandaag echt gemonteerd. Hij was erg onder de indruk en mijn man is absoluut blij met zowel de unit als de warmte”.

“Ik wou dat ik het eerder had geweten”

Ik wou dat ik eerder van Herschel op de hoogte was. Ze waren zeer professioneel en de infraroodstralers waren de finishing touch om ons huis als een thuis te laten voelen. Ik heb ze al aanbevolen aan andere mensen.

Periode 1350 Eigendom met rieten dak