Beoordeling van Far Infrared Heating: een klant die graag de voordelen wil delen

Een van de beste manieren om erachter te komen of een nieuw product of nieuwe dienst geschikt voor u is, is via feedback van andere klanten. Directe getuigenissen van klanten kunnen echt inzicht geven in wat infraroodverwarming is en of het geschikt voor u is. Daarom hebben we de kans aangegrepen om onze klant te bezoeken in zijn prachtige landelijke huis in de Cotswolds – Mark was zo onder de indruk van de voordelen van Herschel infraroodpanelen dat hij ons uitnodigde om te bezoeken en het woord te helpen verspreiden aan anderen die overwegen welk verwarmingssysteem gebruiken.

Onze eerste indruk toen we het huis binnenkwamen, op een koude maar zonnige dag in februari 2018, was hoe comfortabel de omgeving aanvoelde. Zoals Mark uitlegt, voordat hij het huis renoveerde, had het de gebruikelijke problemen die typerend zijn voor een ouder pand dat koud aanvoelde met verschillende vochtproblemen en dit hielp niet bij de astma van zijn kinderen. Het huis heeft geen vocht meer en Mark weet zeker dat de astmaproblemen van zijn kinderen aanzienlijk zijn verminderd sinds de renovatie. Mark heeft een groot zonnepaneel en zet graag de verwarming aan als de zon schijnt in de winter om het meeste uit de gratis opgewekte energie te halen. Hij installeerde grote ramen om de passieve zonnewinst te maximaliseren vanaf het op het zuiden gelegen aspect van het huis en installeerde overal een hoge mate van isolatie.

Het resultaat is een zeer comfortabel en duurzaam eco-landhuis dat kostenneutraal is in het beheer en een gezonde omgeving voor het gezin om in te wonen. Terwijl op een veel grotere schaal voor het gemiddelde huis dezelfde principes kunnen worden toegepast op elk huis.

Ceiling mounted Herschel Inspire White in a playroom
Inspire wit plafond gemonteerd en verwarmt een voorheen vochtige speelkamer
Far infrared heater reviews from a happy customer
Infrarood Herschel-panelen houden de harde vloer warm en drogen laarzen en jassen

Mark overwoog verschillende andere verwarmingsoplossingen naast zijn review van infrarood verwarmingspanelen:

  • nachtopslag was uitgesloten; “Ik hield niet van nachtverwarming om de voor de hand liggende redenen dat ze niet zo regelbaar zijn en ze zijn erg lelijk”
  • verwarming op de grond, met lopende kosten van de pomp door zonne-energie, werd overwogen omdat de locatie voldoende land heeft, maar kapitaalkosten van £ 100.000 waren onbetaalbaar
  • een prioriteit voor Mark en zijn gezin was om geen koude vloeren te hebben, dus vloerverwarming was in eerste instantie aantrekkelijk. Dit werd uitgesloten omdat Mark “een zeer dure nieuwe vloer aan het installeren was waarvan ik hoop dat deze langer meegaat dan de levensduur van het ondervloersysteem. Het reageert ook erg traag op temperatuurveranderingen en met deze eigenschap die zoveel zonnewarmte heeft, zou dit een probleem zijn geweest”.

“Ik hoorde over infraroodpanelen via een kinderchatroomwebsite over astmapatiënten. Ik deed meer onderzoek in het VK en vond Herschel”.

Mark zegt: “Hoe meer ik te weten kwam over infraroodverwarming, hoe aantrekkelijker het werd. Bijna te mooi om waar te zijn en ik wist niet zeker of het echt deed wat het zegt. Toen ik eenmaal de geruststelling van Herschel kreeg, gingen we ervoor”.

De verwarming is begin 2017 geplaatst, de volledige renovatie is in april 2018 afgerond.

• het complete systeem, met 18 zones, kostte 8 keer minder aanschaf en installatie dan een nieuw vloerverwarmingssysteem op de grond
• elektriciteit is momenteel 3 keer de prijs van olie en gas, maar ik heb gemerkt dat we de afgelopen winter meer dan 3 keer zo efficiënt zijn geweest terwijl we warmer en comfortabeler waren
• we hebben het de hele winter niet koud gehad, zelfs niet toen de temperatuur onder de -5˚C zakte
• er is merkbaar minder stof
• er is in de gehele woning, ook in de kelder, geen sprake van condensatie of enig vochtig gevoel.

Mark wilde graag dat de esthetiek zou samensmelten met het interieurontwerp, dus de plafonds waren qua kleur afgestemd op de panelen voor een stijlvolle maar discrete afwerking. uur, met slechts 450 W Herschel infraroodverwarming, waardoor Marks zorgen over koude vloeren werden weggenomen.

Herschel Inspire white infrared heating panel review
Herschel ver-infraroodpanelen verwarmen de bijkeuken
A Herschel customer provides an infrared heating panels review
Herschel heaters houden slaapkamers behaaglijk warm

De renovatie combineerde zonne-PV met overal hoge isolatieniveaus, een MHRV-systeem, passieve zonnewinst en Herschel-verwarming. De elektriciteit die in de loop van vorig jaar werd opgewekt, was voldoende om zijn volledige elektriciteitskosten voor de hele site te compenseren. Mark merkt op: “De sleutel tot elk verwarmingssysteem is isolatie en ventilatie, wat zorgt voor een fijne sfeer. Dit wordt nog versterkt door het soort warmte dat je krijgt van infraroodpanelen”. “Het is essentieel om elke kamer afzonderlijk te kunnen regelen om comfortabel te zijn en de benodigde energie te verminderen”.

Mark was “verbaasd over hoe goedkoop het was in vergelijking met alle andere systemen”, gezien de kenmerken en voordelen van Herschel-verwarming “en hoe gemakkelijk het te installeren was. De Herschel-oplossing voldeed aan alle eisen en was in veel gevallen aanzienlijk concurrerend met alternatieve verwarmingsopties”.

Herschel-verwarming heeft Mark en zijn gezin voorzien van een eenvoudig te installeren oplossing met laag kapitaal, met behulp van direct beschikbare vakmensen. In staat om elke kamer op de gewenste temperatuur te regelen vanuit een energiezuinige oplossing, heeft Mark naast zijn zonne-PV-voorziening een CO2-neutraal verwarmingssysteem.

Betaalbare stralende, comfortabele verwarming is hard op weg een onbetwistbare trend te worden die de overgang van Europa naar een koolstofarm energiesysteem zal vergemakkelijken. Bezoek onze site voor meer informatie over Mark’s ver-infrarood verwarmingspaneel review en gedetailleerde technische specificaties.

Een video van de panelen in situ bij het pand is hier te zien.

Bezoek onze site voor meer casestudy’s en beoordelingen van infraroodstralers voor thuis, buitenshuis en commerciële omgevingen.

Geplaatst op 2 reacties

2 gedachten over “Beoordeling van Far Infrared Heating: een klant die graag de voordelen wil delen

  1. Beste Herschel, als je het infrarood paneel aan het plafond monteert, zou je er dan ook LED verlichting achter kunnen plaatsen? Hoe heet wordt het achter het paneel en hoeveel ruimte heeft het paneel nodig?

    1. U kunt ledstripverlichting toepassen achter een plafondpaneel waar ongeveer een centimeter ruimte rond de rand is. Ledverlichting zelf is behoorlijk gevoelig voor warmte, waardoor je merkt dat de levensduur van de ledstrips wordt verkort. Houd ook alle elektrische aansluitingen uit de buurt van de achterkant van het paneel. Raadpleeg altijd de installatie-instructies. Als u meer informatie wilt, neem dan contact met ons op via de contact-link op de site en we kunnen meer in detail bespreken. Bedankt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *