DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Buiten tuinkamers

Verwarmingsoplossingen voor tuinkamers voor buiten van Herschel Infrarood

Verwarming voor SIP-geïsoleerde gebouwen

Select XL infrared heater

Klantenoverzicht: Om een ​​goedkope verwarmingsoplossing te bieden, met minimale overlast, voor tuinkamers buiten

Achtergrond

Cedar Nursery, Surrey, biedt een nieuwe reeks buitengebouwen die het nieuwste op het gebied van modern design combineren met fantastische isolatieniveaus. Ze zochten een discrete verwarmingsoplossing voor klanten, zodat ze de tuinkamer het hele jaar door konden gebruiken en tegelijkertijd een energiezuinig en kostenbesparend gebouw konden blijven.

Oplossing

Een Herschel Select XL wit paneel (600W) werd in de tuinkamer aan het plafond gemonteerd en geregeld met een thermostaat.

Het gebouw blijft tijdens het winterseizoen comfortabel warm, waardoor de eigenaar het hele jaar door optimaal gebruik kan maken van zijn tuinkamer. De Select XL-verwarming bouwt warmte op in de ruimte door alles in de kamer te verwarmen, in plaats van de lucht te verwarmen zoals convectieverwarming, wat minder kostenefficiënt is.

De Select XL kan heel snel en gemakkelijk worden geïnstalleerd, met minimale verstoring, rommel of onrust. Door plafondmontage in dit gebied zorgden de eigenaren ervoor dat ze hun volledige leefruimte maximaliseerden.

Getuigenis

“Het ontwerp begon met schuifdeuren, linoleum en een heteluchtkachel. Toen het schema echter samenkwam, smeekten de prachtige vouwdeuren om een ​​interessantere vloerbedekking, dus werden keramische tegels gekozen. Hoewel deze in de zomer koel kunnen zijn, heeft het ontwerp de juiste soort verwarming nodig om in de winter mooi warm te zijn. De aan het plafond gemonteerde Herschel-verwarming had de voordelen van stralingswarmte van bovenaf, zonder de kosten en verstoring van vloerverwarming.

Tim Sharples, Partner, Cedar Nursery

Meer projecten zoals deze