DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Kusthuis uit de jaren 30

Kusthuis uit de jaren 30

Klantenoverzicht: zorg voor een warm welkom tijdens bezoeken aan hun vakantiehuis

"Ons vakantiehuis is knus, droog en warm: voor het eerst".

Homeowner update: March 2019

“I have checked my electric Ireland account and I am stunned….Much less than anticipated!”

Average monthly usage before and after Herschel infrared installed:

Nachtelijke opslag Infrarood % besparing met infrarood
eenheden eenheden eenheden
dag 564 102 508 91
nacht 364 33 0 0
928 134 508 91 45% 32%

Let op: huiseigenaar verstrekte cijfers over elektrisch gebruik.

45% besparing op energieverbruik bij gebruik van Herschel infraroodstralers plus een vochtvrij en comfortabeler vakantiehuis. Fantastische resultaten en Mr Shannon onderzoekt nu naast zijn infraroodverwarming opties voor opslag van zonne-energie en batterijen.

Achtergrond

Herschel infraroodstralers zijn geïnstalleerd in een huis op Achill Island, een eiland voor County Mayo aan de westkust van de Republiek Ierland, dat voorheen vochtig was van de kust.

Het pand is een gelijkvloerse woning met 3 slaapkamers, die wordt gebruikt als een tweede huis, en ligt direct aan de Atlantische kust.

Dubbele beglazing, dakisolatie, massieve stenen constructie, alle kamers hebben buitenmuren en de eigenaren ondervonden problemen met vocht op het kruispunt tussen de muur en de vloer dat ze graag wilden oplossen.

Het pand werd voorheen verwarmd met nachtverwarmers (die beperkte verwarming leverden) en een houtkachel.

Waarom Herschel erbij betrekken?

De eigenaren waren op zoek naar een zeer beheersbare verwarmingsoplossing die een constante temperatuur zou behouden en tijdens bezoeken een warm welkom in hun vakantiehuis zou garanderen. Herschel infrarood is stralingsverwarming die de thermische massa van gebouwen verwarmt, de warmte langer vasthoudt en de muren droog houdt, waardoor vocht en schimmel aanzienlijk worden verbeterd.

Oplossing

Herschel infrarood Select White en Select XL spiegelverwarmers zijn geïnstalleerd.

Het totale opgegeven wattage was 5.12kW en het ontwerp was gebaseerd op een specificatie van 30W / m3, in overeenstemming met de constructie, isolatie en ouderdom van het pand.

Woonkamer: 3 x 700W Select White

Slaapkamer 1: 540W Selecteer wit. Aangrenzende en-suite: 350W Select XL spiegel

Slaapkamer 2: 2 x 350 W Select White Slaapkamer 3: 2 x 540 W Select White

Badkamer: 350W Select XL spiegel Opmerking: de woning heeft ook een, niet-infrarood, 2kW elektrisch handdoekenrek.

Het verwarmingssysteem wordt geregeld met thermostaten met zones die zijn ingesteld volgens de vereisten van de huiseigenaar.

Het huis handhaaft de gewenste vaste temperatuur van 21 graden Celsius, van een gemiddelde bedrijfstijd van minder dan 4 uur per dag, en een lopende kost van ongeveer £ 16 per week. Daarnaast blijft het huis warm en is het vochtprobleem opgelost.

Getuigenis

“Ons vakantiehuis is knus, droog en warm: voor het eerst. De panelen zijn discreet; de warmte is aangenaam (vooral de spiegelpanelen in de bad- en doucheruimtes). Het hele huis verwarmingssysteem draait op minder dan £ 20 / week, wat een geweldig resultaat is en niet meer vochtig. Tevreden klanten. Herschel-panelen hebben het huis getransformeerd ”.

Mr Shannon, april 2017

 

Meer projecten zoals deze