DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies 1350 Huis met rieten dak

1350 Huis met rieten dak

Klantenoverzicht: om de warmte van hun huis te verbeteren en de stookkosten te verlagen

Energiezuinige comfortverwarming

Achtergrond

Rebecca en Richard Collis woonden in een huis dat dateert uit 1350, voorheen verwarmd door opslag en plug-in elektrische kachels, en hadden moeite om zichzelf en hun nieuwe baby warm te houden. Met stijgende energierekeningen besloten ze om Herschel Far infraroodstralers in hun hele huis te installeren en zijn nu niet alleen warm, maar hebben ze hun maandelijkse elektriciteitsrekening verlaagd van £ 153 naar £ 40.

Het huis van Rebecca en Richard in het noorden van Somerset, VK, is een groot huis met rieten daken dat is verdeeld om vier huizen te creëren en het oudste in het dorp is. Het stel wilde graag een oplossing vinden die efficiënt was, het uiterlijk van hun huis niet bedierf en veilig zou zijn voor hun zoon die er nu één is.

Oplossing

Het team van Herschel legde de producten in detail uit, hielp Rebecca’s berekeningen bevestigen en, vanwege de leeftijd van het pand, bezocht om de details te controleren. In totaal werden zes infraroodstralers besteld met Herschel Inspire spiegelverwarmers in de keuken, eetkamer en badkamer en witte Herschel Select XL paneelverwarmers in de twee slaapkamers en speelkamer. Deze zijn geïnstalleerd door een professionele elektricien.

Elk van de kachels bevindt zich in een andere zone, bediend via het Herschel iQ-systeem vanuit een app die het paar op hun smartphone heeft staan. Dit draadloze systeem bespaart lopende kabels en boorgaten in muren en biedt een zeer nauwkeurige bediening. Vóór de installatie van het Herschel-systeem was de temperatuur in huis soms wel 11 ° C. Als het nu onder de 18 ° C zakt, zetten de thermostaten automatisch de betreffende verwarmingselementen aan.

Er is ook een merkbare vermindering van de hoeveelheid condensatie in het pand en een aanzienlijke verbetering van de geur van vocht.

Getuigenis

“Ik wou dat ik eerder van Herschel op de hoogte was. Ze waren zeer professioneel en de infraroodstralers waren de finishing touch om ons huis als een thuis te laten voelen. De kachels zijn stijlvol, gemakkelijk te gebruiken en passen perfect bij ons historische pand. Gasten kunnen gewoon niet geloven dat onze spiegels onze verwarming zijn! Ik heb ze al aan andere mensen aanbevolen. “

Meer projecten zoals deze