DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Inspire-paneel geïnstalleerd als efficiënte elektrische kachels
Herschel Inspire Mirror
Discrete Inspire-verwarming in een slaapkamer
Charlie Luxton installeert de efficiënte elektrische kachels van Herschel Infrared

Vakantiehuizen verwarmen

Warm voor je verblijf, slim als je weg bent

Vakantiehuizen hebben unieke verwarmingsvereisten waardoor Herschel Infrarood een ideale verwarmingskeuze is. Omdat het tweede woningen zijn en meestal slechts af en toe worden gebruikt, willen eigenaren een pragmatische, effectieve en betaalbare verwarmingsoplossing die ze voor, tijdens en na hun verblijf volledig kunnen regelen. Herschel is de perfecte keuze.

Vakantiehuizen zijn geen hoofdwoningen en vaak niet eens in hetzelfde land (waar verwarming vaak nooit wordt ingebouwd, in landen als Spanje), dus mensen willen een oplossing die ze kunnen kopen en implementeren met een minimum aan gedoe en verstoring en dat ze weten dat het effectief gaat werken en geen onderhoud vergt. Aangezien er al elektriciteit beschikbaar is, vermijdt Herschel Infrared ook de noodzaak om te onderhandelen over aanvullende contracten voor andere brandstoffen.

Met de Smart APP-bedieningselementen die bij Herschel Infrarood worden geleverd, kunt u uw vakantiehuis opwarmen, klaar voor u of de aankomst van uw gasten en het uitschakelen wanneer u weg bent. Perfect om ervoor te zorgen dat uw woning bij aankomst knus en warm is en om het risico te vermijden dat de verwarming na vertrek is blijven staan. Kies ervoor om witte infraroodpanelen aan het plafond te monteren om ruimte op de muur vrij te maken.

Blader op paneeltype

Bladeren door heaters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

Herschel spiegelverwarmers perfect voor gezellige badkamers

Als vakantiehuizen konden kiezen, zouden ze om infrarood vragen

Slimme monitoring in de Herschel iQ- en XLS-regelsystemen zorgt ervoor dat een minimale veilige temperatuur wordt gehandhaafd op plaatsen die kunnen worden blootgesteld aan vriestemperaturen in de winter, waardoor de kans op bevroren leidingen wordt vermeden.

Condensatie en schimmel kunnen een probleem zijn in vakantie-eigendommen in vochtige of vochtige klimaten, omdat ze de neiging hebben om gedurende lange tijd gesloten te blijven en af te koelen. Infrarood verwarming is uitstekend geschikt voor het uitdrogen van de stof van het gebouw en het voorkomen van duur onderhoud door vocht.

Inspirerende ideeën

Beste verwarming voor vakantiehuis

Beste verwarming voor vakantiehuis: Scandinavian Lodge

Ideeën voor het verwarmen van zelfbouw

De Eco Self Build van Charlie Luxton

Blader door alle kamertypes

Klantengetuigenissen

“Uitstekende service”

Uitstekende service … Iedereen die we spraken (en we bleven terugkomen met vragen) was behulpzaam en deskundig. Altijd klaar om te luisteren en vragen te beantwoorden. Kon niemand een fout vinden en ze hebben ons geholpen om ons verwarmingsdilemma naar tevredenheid op te lossen. Bedankt Jane, Kelly & Jack.

“Tevreden klanten”

“Ons vakantiehuis is knus, droog en warm: voor het eerst. Herschel-panelen hebben ons huis getransformeerd. Tevreden klanten.”

“Warm en comfortabel” Charlie Luxton

“Ik wilde een efficiënte, kostenbesparende en eenvoudig te installeren elektrische verwarmingsoplossing als aanvulling op een zonne-PV-installatie voor mijn recente eco-zelfbouw in Cornwall, en de Herschel-infraroodpanelen pasten perfect bij de briefing.

We zijn halverwege onze eerste winter en de panelen overtreffen de verwachting, het huis is warm en comfortabel zonder te weten waar of hoe het wordt verwarmd. De internetcontrole en -bewaking is fantastisch, waardoor we het huis kunnen voorverwarmen voordat er iemand arriveert en we de temperatuur van kamers kunnen controleren wanneer er niemand is, wat ons gemoedsrust geeft ”.