Snelle levering
 Gratis NL verzending
 30 dagen retourrecht

Infrarood badkamerverwarmers

Uw badkamerverwarmingsoplossing

Infrarood handdoekverwarmer voor de badkamerHerschel infrarood badkamerverwarmers zijn de perfecte oplossing voor het verwarmen van badkamers. De infraroodwarmte verwarmt de kamer direct waardoor de muren, vloeren en plafond warm blijven. Dit vermindert vocht, condensatie en schimmel, en met infrarood heb je geen vloerverwarming nodig omdat je geen koude vloeren hebt. Met een keuze aan ruimtebesparende spiegelverwarmers, die stoomvrij blijven als ze aan staan, of moderne, stijlvolle handdoekverwarmers die uw badkamer en uw handdoeken verwarmen, was het verwarmen van een badkamer nog nooit zo eenvoudig.

 • 5 yr Garantie
  5 Types

  VANAF 276.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerde SMART-R-technologie
  • Bedieningsopties maken Alexa spraakbesturing mogelijk
  • Superslanke, frameloze witte afwerking
  • Verwarming meer dan 95% recyclebaar
  • Wand- of plafondmontage
  • Gebruik met Herschel XLS-bedieningselementen.
  Bekijk gamma
 • 5 yr Garantie
  3 Types

  VANAF 438.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Geïntegreerde SMART-R-technologie
  • Geschikt voor badkamers
  • Helpt vocht te verminderen
  • Stoomvrije spiegelverwarming wanneer ingeschakeld
  • Alleen muurbevestiging
  • Gebruik met Herschel XLS-bedieningselementen.
  Bekijk gamma
 • 5 yr Garantie
  2 Types

  VANAF 539.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Dual-element warmtetechnologie
  • Geïntegreerde SMART-R-technologie
  • Verwarmt kamer en verwarmt handdoeken
  • Prachtige rails van wit glas en chroom
  • Alleen muurbevestiging
  • Gebruik met Herschel XLS-bedieningselementen
  Bekijk gamma
 • 10 yr Garantie
  7 Types

  VANAF 539.00

  Belangrijkste kenmerken:

  • Op bestelling gemaakt in Duitsland
  • Stoomvrije spiegelverwarming wanneer ingeschakeld
  • Geschikt voor badkamers
  • Alleen muurbevestiging
  • Luxe afwerking, veiligheidsglas
  • Gebruik met Herschel IQ-bedieningselementen
  Bekijk gamma

Zeg maar dag tegen vochtige, koude badkamers

Plafondgemonteerde badkamerverwarmingOnze klanten vinden het heerlijk om uit de douche te stappen in een verwarmde badkamer van Herschel en de warmte van onze panelen te absorberen. U zult genieten van onze infrarood badkamerverwarmers.

Onze nieuwe Select XLS handdoekstangverwarming is een zeer stijlvolle toevoeging aan elke badkamer. Deze handdoekverwarmer van wit glas heeft twee chromen handdoekbeugels en is voorzien van onze gloednieuwe dual-zone technologie. Het onderste deel van de kachel maakt gebruik van infrarood om zacht en effectief handdoeken te verwarmen en het bovenste deel heeft een verwarmingselement met een hoger vermogen dat is ontworpen om de badkamer zelf te verwarmen. De perfecte keuze voor verwarming voor badkamers. Onze spiegelverwarmers verwarmen niet alleen de kamer, maar wanneer ze aanstaan, komen ze niet op stoom – perfect om je warm te houden terwijl je je klaarmaakt na je bad of douche. Spiegels zijn verkrijgbaar in een breed scala aan maten van zowel onze Select XLS als onze Duitse Inspire-reeks.

Als uw muurruimte beperkt is, kiest u voor witte panelen voor plafondmontage voor een fantastische ruimtebesparende oplossing.

Al onze panelen zijn eenvoudig te installeren en hebben een IP-classificatie, waardoor ze geschikt zijn voor gebruik buiten de directe “splash zone”. De bediening is eenvoudig met een van onze speciaal ontworpen Herschel-thermostaatopties. Herschel infrarood badkamerverwarmers bieden huiseigenaren een moderne en stijlvolle oplossing die perfect is voor gezellige, effectieve warmte.

 

Alles zien Infraroodpanelen

 

Inspirerende ideeën

Ideeën voor elektrische badkamerverwarmers
De Eco Self Build van Charlie Luxton
Herschel schenkt kachels aan DIY SOS

 

Onze toekomst is elektrisch

Direct online offerte

 

Direct online offerte

 

Welke paneelafmeting heb ik nodig?

Gebruik onze

Getuigenissen

“Zal zeker weer bij Herschel Infrared bestellen”

Van start tot finish verliep het soepel met Herschel Infrared Ltd. Klantenservice uitstekend en mijn vragen werden onmiddellijk beantwoord. Ons verwarmingspaneel voor badhanddoeken arriveerde binnen een paar dagen allemaal intact en heel snel (zeer indrukwekkend sinds ik het naar Duitsland had besteld). Nu hangt het op de badkamermuur en verwarmt het niet alleen de kamer (en handdoeken) heel goed, het ziet er ook nog eens indrukwekkend uit. Al met al heel erg blij met onze aankoop :)) Hartelijk dank aan je team, we zullen zeker weer bij Herschel Infrared bestellen en zullen je aanbevelen aan al mijn vrienden.

“Verwarmt de badkamer zo snel”

Eenvoudig te installeren en eenvoudig te programmeren via de thermostaat en app. Ik heb nog nooit een handdoekstang gehad die de handdoeken droogt en de badkamer zo snel versnelt. Omdat infrarood anders werkt, voelt het alsof we ook vloerverwarming in de badkamer hebben terwijl de vloer ook opwarmt. Schitterend product.

“Echt comfortabele warmte”

“De verwarmde spiegels van Herschel zijn perfect voor badkamers en doucheruimtes. Onze vergaderruimtes gebruiken verwarmde schoolborden die geweldig zijn voor onze ontwerpers om ideeën op te tekenen en vast te leggen. De ontwerper Pulsar maakt een gedurfd statement wanneer klanten de receptie binnenkomen en het interieurontwerp perfect complimenteren. Summit units hangen boven designwerkplekken om te verwarmen waar en wanneer dat nodig is. Plafondgemonteerde verwarmingspanelen maken wandruimte vrij en zorgen voor echt comfortabele warmte. ” Alex Pankoff, Nuhaus

“Ga voor infrarood!”

“Ik ben begonnen met het plannen van mijn huisrenovatie in de zomer van 2016. Mijn prioriteiten waren comfort en duurzaamheid. Het project omvatte het isoleren van een oud, solide stenen huis, het upgraden van de beglazing, elektriciteit en verwarming, plus een uitbreiding. Ik bezocht Andy en kon het om infrarood verwarmingspanelen en zonne-energie te zien samenwerken, dus besloten om voor beide te gaan.

Hoewel het nog vroeg is, lijkt de verwarming erg zuinig in gebruik. De zonne-energie draagt ​​bij aan besparingen op bedrijfskosten en we gebruiken de reserve-zonne-energie ook om water te verwarmen, zodat mijn huis toekomstbestendig is. Het hele huis is gezoneerd en geregeld met Herschel iQ-thermostaten, dus ik heb de warmte die ik leuk vind wanneer en waar nodig. Het huis is uiterst comfortabel en door de isolatie en infraroodpanelen bedienen we het systeem met een luchttemperatuur van slechts 16-18 graden, maar voelen nog steeds warm aan.

We hebben tijdens het project verschillende uitdagingen ervaren, maar het infrarood was het eenvoudigste systeem om met het programma te integreren en de ondersteuning van het Herschel-team was altijd voorbeeldig. De Select XL-spiegeleenheden en plafondpanelen zien er geweldig uit en maken veel wandruimte vrij, wat echt helpt in sommige kamers. Ik hou ook van het nul onderhoud van infrarood, het is zowel hightech als zeer eenvoudig om mee te leven. Ik raad iedereen die een nieuwbouw- of renovatieproject uitvoert aan om contact op te nemen met Herschel en voor infrarood te gaan “!

“Direct onder de indruk”

“We waren meteen onder de indruk van de kwaliteit en het uiterlijk van de Herschel-panelen en kregen geweldige feedback van bezoekers over hoe goed de panelen eruit zien. Met de PV-installatie, geïsoleerde spouw, sterk geïsoleerd dak en nieuwe dubbele beglazing overal, twijfelen we er niet aan dat het systeem echt goed zal presteren ”.

 
 

Herschel's Legaat