DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Binnenspeeltuin voor kinderen

Binnenspeeltuin voor kinderen

Klantenoverzicht: om bezoekers van een indoorspeelcentrum voor kinderen effectief te verwarmen

Moeilijk te verwarmen ruimtes

Achtergrond

Yum Yum World is een indoor speelcentrum voor kinderen met een grote zachte speelruimte en een lieverdel. Het management was op zoek naar een nieuwe verwarmingsoplossing. Omdat het gebied wordt bezet door kleine kinderen, waren ze op zoek naar units aan het plafond. Plafondmontage zou ook wand- en vloerruimte vrijmaken en de grootte van de speelruimte maximaliseren.

Het centrum in Rugby, Warwickshire, is een gebied van 209 m2 met een plafondhoogte van circa 3 m hoog. Het gebouw is 100 jaar oud en is een omgebouwde winkelunit. Het gebouw heeft slecht geïsoleerde betonnen vloeren en plafonds met buitenmuren aan de voor- en achterkant van de ruimte.

Oplossing

De ruimte is geïnstalleerd met 10 x Herschel Summit R-kachels, met afstandsbedieningen om de kachels te bedienen en de gewenste temperatuur te regelen.

Summit-kachels bieden een grote veelzijdigheid bij de montage en hebben in dit geval de plafondmontage van de kachels mogelijk gemaakt boven de zones die de kinderen bezetten. Dit biedt een discrete maar moderne oplossing met flexibele en gemakkelijke afstandsbediening, met twee vermogensniveaus en een timer van negen uur. Het verwarmen van een binnenspeeltuin was nog nooit zo effectief of gemakkelijk.

Getuigenis

“Ze zijn erg goed en de bedrijfskosten zijn beter dan ik dacht. We hoeven ze maar voor korte periodes te gebruiken”. Neil Busby, Yum Yum World

Meer projecten zoals deze