DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Snows Motor Group Workshop Verwarming

Snows Motor Group Workshop Verwarming

Efficiënte, zorgeloze, stille verwarming voor garageservicebanen en werkplaatsen

"Nu geïnstalleerd op 2 van onze sites en doet precies het werk dat ze voor ons moeten doen"

Achtergrond

Er werd contact opgenomen met Herschel om een werkplaatsverwarmingsoplossing te specificeren voor de werkplaatsruimtes op Snows Volvo, Kingsworthy. Na de installatie van de kachels bij Snows Volvo, Kingsworthy, was de klant echt onder de indruk van hun prestaties en wilde ze opnieuw gebruiken in hun nieuwe gebouw. Ze zijn nu geïnstalleerd op een tweede locatie voor Snows Fiat, in Millbrook.

Oplossing

De Snows Kingsworthy-site had werkplaatsverwarming nodig voor hun site om de werkruimten, bandenmontagebanken en APK-ruimte te dekken. Na een desktoponderzoek werden Herschel Advantage IR3 1950W-stralers aan de muur gemonteerd bij de banken en bureaus, evenals Herschel P4-stralers die meer centraal aan het plafond hingen.

Snows Motor Group workshop heating

Evenzo werd de Millbrook-locatie gespecificeerd met Advantage IR3- en P4-werkplaatsverwarmers. Dit volgde op een desktopbeoordeling van architectenplannen en tekeningen van aannemers. Deze ruimteverwarmingstoestellen van Herschel bieden de betreffende werkplaatsmanagers een onderhoudsarme, stille en ruimtebesparende verwarmingsoplossing.

Snows motorsWorkshop Snows

Getuigenis

“Herschel-kachels zijn nu geïnstalleerd op 2 van onze locaties en doen precies het werk dat ze voor ons moeten doen. Ze werken zeer goed voor de ruimte en de mensen die er gebruik van maken en hebben voor een probleemloze verwarming gezorgd ”.

Michael Ewen, Aftersales Manager

Meer projecten zoals deze