DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Verwarmingen voor werkplaatsen

Verwarmingen voor werkplaatsen

Achtergrond

Verwarmingen voor werkplaatsen zijn vaak ineffectief en duur in gebruik gezien de grote ruimtes. De infrarood technologie van Herschel maakt het echter mogelijk om stralingswarmte precies daar te richten waar het nodig is, wat een zeer effectieve oplossing biedt. Onze klanten werkten eerder voor een ander bedrijf dat zestig van onze krachtige Herschel Manhattan 3kW heaters had als werkplaatsverwarming. Ze waren zo onder de indruk van de prestaties en kwaliteit van Herschel’s infraroodstralers dat toen ze vertrokken om hun eigen meubelmakerij, Neptune, op te starten, ze bij Herschel kwamen voor de verwarmingsoplossing.

Het magazijn in Zuid-Wales was een vrij goed geïsoleerd gebouw en de eigenaren wilden er zeker van zijn dat het verwarmingssysteem de ruimte het hele jaar door comfortabel kon houden om in te werken. Er was een tussenverdieping, een kantoor en een pauzeruimte, wat betekende dat er meerdere ruimtes waren die allemaal verschillende verwarmingseisen hadden. Omdat de ruimte zo groot was, zou elk luchtgeblazen systeem ineffectief en inefficiënt zijn vanwege de hoge plafonds en het gebrek aan regelbaarheid. Ze wisten dat Herschel systemen werken met zeer regelbare thermostaten om de ultieme flexibiliteit in het beheer van de verwarmingseisen te garanderen, evenals gezoneerde verwarmingssystemen die de warmte kunnen concentreren op de specifieke ruimte waar mensen werken.

Herschel Advantage Null-Licht-Heizgeräte in der Werkstatt

Oplossing

De oplossing varieerde op basis van de vereisten van elke ruimte die verwarming nodig had. De slanke 800W White Select XLS panelen werden gemonteerd in de 1200mm plafondroosters boven de begane grond en de kantine, wat een discrete en ruimtebesparende oplossing is om de wand- en vloerruimte te maximaliseren. Select XLS White infraroodpanelen werden ook op het kantoorplafond gemonteerd. Alle XLS-panelen werden aangestuurd door de compacte MD2 WiFi-thermostaat met aanraakscherm voor een nauwkeurige regeling en de mogelijkheid om het hele systeem vanaf een mobiel apparaat te beheren.

plafondplaatverwarmers in de werkplaats

Op de eerste verdieping van het magazijn werden discrete Summit White 2600 heaters aan het plafond gehangen en er werd ook overeengekomen om enkele Advantage IR2 heaters te installeren om individuele machinisten te voorzien van spotverwarming waar mensen werkten en lange tijd zaten, geregeld door drukknop-timers om verspilling van warmte te minimaliseren.

Herschel Summit White Null-Licht-Heizgeräte für die Werkstattbeheizung

Getuigenis

“Wij zouden niet aarzelen om Herschel Infrared bij anderen aan te bevelen”

Nadat we in een vorig bedrijf ervaring hadden opgedaan met Herschel kachels en onder de indruk waren van de warmteafgifte, was dit voor ons het eenvoudige antwoord toen we ons eigen bedrijf opstartten en verwarming nodig hadden voor ons nieuwe pand. Herschel hielp ons met welke kachels we nodig hadden voor elke ruimte omdat we verschillende eisen hadden voor verschillende ruimtes. Het was vooral belangrijk om de machinisten warm te houden omdat ze lange tijd zitten, dus hebben we spotverwarming geïnstalleerd die ze handmatig kunnen bedienen. Het hele proces was probleemloos en we zouden niet aarzelen om Herschel Infrared bij anderen aan te bevelen.

,

Meer projecten zoals deze