DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Stad van Westminster College

Stad van Westminster College

Klantenoverzicht: ter vervanging van ineffectieve verwarming en een warme receptie

Elegante en effectieve warmte voor hogescholen

Achtergrond

Het college was van plan om infraroodverwarming op zijn vlaggenschipcampus te installeren om de receptiebalie te verwarmen. De balie kijkt uit op de automatische deuren van de hoofdingang. De plafondhoogte is 8 meter, het ontwerp is open en muren en plafonds zijn voornamelijk van beton, leisteen. Het gebied wordt in de winter koud en de bestaande kachels zijn inefficiënt en ineffectief vanwege het ruimtevolume, de gelaagdheid en de omschakeling van de lucht en zijn ook onooglijk.

Oplossing

Pulsar-kachels worden met 2,96 m vanaf de onderkant van de kachel tot aan de vloer opgehangen. Er is een ketting- en beugelsysteem gebruikt om de stralers op te hangen aan een oogbout die boven de betonnen plaat boven het hoofd is bevestigd, met een val van 5 meter vanaf het plafond tot de oogbout bovenop de stralers. De zwaarte van de ketting heeft de kans op zwaaien veroorzaakt door wind die door de receptiedeuren komt, gestopt.

Momenteel worden de kachels aangestuurd via 7 dagtimers. Deze zullen op termijn worden geïntegreerd met hun GBS-systeem, zodat ze automatisch aangaan onder vooraf gedefinieerde parameters.

Getuigenis

“We hebben met succes de Herschel Pulsar-units op onze locatie in Paddington geïnstalleerd. Ze zien er geweldig uit en doen het erg goed om het personeel van de receptie comfortabel te houden. Het verbaast me hoe effectief ze zijn gezien de kW-classificatie van de units.

Om samen te vatten waarom ik zo blij ben met de kachels:

De kachels zorgen voor een natuurlijk aanvoelende warmte die de temperatuur van de bewoners en omgeving zachtjes verhoogt. De kachels zijn niet opdringerig in hun werking, ze verwarmen de mensen en de omliggende oppervlakken zonder ooit kunstmatige warmte te voelen.

Ze zijn geweldig gebleken voor het moreel van ons personeel, zijn zeer veilig en overwinnen de uitdagingen op onze site rond luchtstroom en stratificatie. Een zeer elegante oplossing. Bedankt voor zo’n geweldig product en het advies rond de installatie “.

Floyd Milligan, City of Westminster College, Paddington Green, W2 1NB

Meer projecten zoals deze