Klantrecensie van Herschel infraroodverwarming in hun huis

Onze klanten hielden zo veel van hun Herschel-kachels dat ze nu schitteren in onze tv-advertentie. Luister naar hun verhaal en volledige getuigenis waarom ze voor Herschel hebben gekozen.

Een Buy-to-Let verhuurder beschrijft haar gebruik van Herschel in de afgelopen 8 jaar

Een huisbaas vertelt waarom ze alle gas-combiketels binnen haar buy-to-let-portfolio vervangt en waarom ze gelooft dat Herschel en infraroodverwarming de toekomst zijn.

Hoe werkt Herschel infraroodverwarming?

Hoe werkt de ver-infrarood verwarmingstechnologie van Herschel en waarom is deze energiezuiniger dan convectieverwarming? Deze video laat zien hoe stralende objecten, waaronder mensen, verre infraroodwarmte absorberen en afgeven en hoe ons gevoel van comfort minder te maken heeft met de luchttemperatuur en meer met de temperatuur van de omgeving om u heen. Op deze basis vertegenwoordigen Herschel infraroodstralers een doorbraak in de verwarmingstechnologie omdat het stralingsarme radiatoren zijn die de omgeving om u heen opwarmen en niet de lucht. Zie hoe in de video.

Een klantbeoordeling op infrarood voor verwarming van vakantiehuizen

Een videogetuigenis van de facilitair manager van een prachtig vakantiecomplex in Aviemore. De heer Doyle vertelt waarom ze ervoor kozen om hun oude verwarmingsoplossing te vervangen door Herschel infraroodverwarming.

Herschel Pulsar Warming Modern Cafe Environment

Bekijk de infraroodstralers van Herschel die zijn geïnstalleerd in een modern café in het Wales Millennium Centre.

Herschel installatie met zonne-energie in een koolstofarm huis

Landhuis in de Cotswolds installeerde een geïntegreerde oplossing voor hernieuwbare energie van zonne-PV in combinatie met Herschel infraroodstralers om een efficiënt, betaalbaar, koolstofarm landhuis te creëren. De eigenaar koos ervoor om Herschel Inspire-infraroodpanelen te installeren die grotendeels aan het plafond waren bevestigd om discreet op te gaan in een ruimtebesparende oplossing. Zie de recensie van de eigenaar waarin hij de voordelen van Herschel-infrarood beschrijft.

Aspect XL in All Saints

Bekijk onze Aspect XL3-kachels die klanten verwarmen die de All Saints-modewinkel in Londen binnenkomen.

Over Herschel Infrarood

Een video waarin de natuurlijke eigenschappen van Far Infrared en het aangename gevoel van comfort worden uitgelegd en hoe dit zich vertaalt in een energiezuinige en moderne manier om uw huis voor minder geld te verwarmen. Innovatieve verwarming voor woningen, kantoren, kerken, commerciële en industriële gebouwen, cafés, restaurants en nog veel meer. Zie meer details in de video.

Hoe installeer ik een Select XL

In deze video laten we u zien hoe eenvoudig het is om de Herschel Select & Select XL infraroodstraler te monteren met behulp van het Easy-fix montagesysteem.