DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Herschel Infrared Gevalstudies Elektrische verwarming voor verhuurders van koopwoningen

Elektrische verwarming voor verhuurders van koopwoningen

Een koop om verhuurder en huiseigenaar te laten uitleggen waarom ze al 8 jaar Herschel infrarood verwarmingspanelen installeert in haar hele vastgoedportfolio

"Ik denk dat Herschel en hun infrarood absoluut de weg vooruit zijn".

Achtergrond

Elektrische verwarming voor verhuurders wordt een steeds aantrekkelijkere oplossing voor zowel huurders als verhuurders, vooral nu er steeds meer aandacht komt voor de noodzaak om energie en emissies te verminderen. Onze klant Gina, een koop-te-verhuurder die gespecialiseerd is in ex-lokale flats in Wandsworth, Londen, is al jarenlang klant van Herschel Infrared. Ze heeft de afgelopen 8 jaar Herschel-kachels in haar hele vastgoedportfolio geïnstalleerd.

Gina heeft onze frameloze, witte Select XLS-paneelverwarmers in haar gebouwen geïnstalleerd, evenals Select XL-infraroodpanelen (het vorige assortiment). Gina wordt aangestuurd door Herschel-thermostaten en legt uit hoe ze ‘nooit een radiator fout heeft laten gaan’ en waarom ze al haar eigendommen die eerder door gasketels waren verwarmd, vervangt.

Bekijk hieronder haar videogetuigenis, waar Gina ons meeneemt op een rondleiding door een van haar koop-te-huurwoningen en uitlegt waarom ze als verhuurder voor haar huurwoningen Herschel Infrarood blijft kiezen, waarbij ze de voordelen van infraroodverwarming beschrijft voor zowel haar als haar huurders.


Getuigenis

“Ik ben Gina en ik ben een grote fan van de Herschel infraroodradiatoren die ik de afgelopen 8 jaar in mijn koopappartementen in Londen heb gestoken. Telkens wanneer een van mijn gas-combiketels faalt, heb ik kijk er meteen naar om het systeem eruit te halen, al die natwaterradiatoren eruit te halen, al die leidingen en al dat soort dingen, ik heb er een andere vorm van warmwaterverwarming in gedaan en dan de Herschel infraroodradiatoren.

Door hem aan het plafond te hangen geeft hij wel meer muurruimte …….. de vorige radiatoren worden door de huurder vaak gestoten of gedrapeerd met kleding wat niet geweldig is aangezien dat uiteraard condensatie veroorzaakt. In de badkamer … het doet zijn werk goed, want er is absoluut geen teken van schimmel of condensatie, wat een veelvoorkomend probleem is in badkamers.

Als ik er eenmaal een heb ingebracht, ben ik er nogal op gebrand ze overal elders te plaatsen. Als ze er eenmaal zijn, zijn er geen verdere kosten, ik heb nog nooit een radiator verkeerd gehad … heel gemakkelijk, zeer efficiënt en zeer goed voor het milieu.

Het geeft een heerlijke stralingswarmte, het is een erg sfeervolle en prettige omgeving om te wonen. Ik denk dat Herschel en hun infrarood absoluut de weg vooruit zijn “.

Een andere video-getuigenis over elektrische verwarming voor verhuurders, van een Herschel-klant die een aanzienlijk portfolio van huurwoningen beheert, is hier te zien.

 

Meer projecten zoals deze