DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Selecteer plafond gemonteerd in keuken
Herschel Inspire-paneel geïnstalleerd als efficiënte elektrische kachels
charlieluxton Herschel heating
Herschel handdoekstang in zelfbouw

Passievehuizen verwarmen met infrarood

Perfecte verwarming voor energiezuinige woningen

Infrarood is de perfecte energiezuinige oplossing voor het verwarmen van passievehuizen vanwege hun hoge isolatieniveaus en andere energiebesparingen. Infrarood kan op de juiste manier worden geschaald om aan de lage verwarmingsbehoeften van elke kamer te voldoen. Zoals architectonisch ontwerper Charlie Luxton erkende toen hij Herschel koos voor zijn eigen eco-huisproject, had het geen zin om te investeren in een duur verwarmingssysteem zoals een warmtepomp, toen de warmtevereisten van het gebouw zo laag zouden worden.

Herschel Infrared was daarom het idee om de vereiste achtergrondniveaus van warmte te bieden, maar ook om slank en onopvallend te zijn. De bedrading kon gemakkelijk worden gepland in de eerste fixfase en de panelen konden gemakkelijk worden aangebracht na het decoreren, waardoor de storing, kosten en complexiteit van vloerverwarming of warmtepompen werden vermeden. In tegenstelling tot lucht- en grondwarmtepompen hebben Herschel-panelen tijdens de fabricage een lage ecologische voetafdruk, bevatten ze geen schadelijke gassen, zijn ze onderhoudsvrij en zijn ze voor 97% recyclebaar aan het einde van hun levensduur.

Blader op paneeltype

Bladeren door heaters

Toont alle 15 resultaten

Toont alle 15 resultaten

CO2-vrij bij gebruik met hernieuwbare energiebronnen

De kans is groot dat bij passievehuizen het totale wattage van de infraroodverwarming lager zal zijn dan de capaciteit van zonne-PV die uit het dak zou kunnen worden opgewekt. De opgewekte elektriciteit zou gratis en CO2-vrij zijn en gedurende de dag effectieve niveaus van achtergrondverwarming bieden, die wordt uitgeschakeld wanneer u deze ‘s nachts niet nodig heeft.

De Herschel-kamer zorgt voor een nauwkeurige regeling door een kamerthermostaat met volledige APP-bediening. De aankomende SAP10-wetgeving zal het gebruik van direct werkende elektrische verwarming als een pragmatische verwarmingsoplossing voor passiefhuizen zeer waarschijnlijk erkennen vanwege de zeer lage energiebehoefte van het gebouw zelf.

“De groenste kilowatt is degene die je niet gebruikt”.

Inspirerende ideeën

Herschel Infrared gekozen voor passiefhuisontwikkeling

Passiefhuisontwerp met Herschel Infrarood

Herschel geïnstalleerd als zelfgebouwde verwarmingsoplossing

Verwarming voor renovatieprojecten

Ideeën voor het verwarmen van zelfbouw

De Eco Self Build van Charlie Luxton

Blader door alle kamertypes

Klantengetuigenissen

“Ga voor infrarood!”

“Ik ben begonnen met het plannen van mijn huisrenovatie in de zomer van 2016. Mijn prioriteiten waren comfort en duurzaamheid. Het project omvatte het isoleren van een oud, solide stenen huis, het upgraden van de beglazing, elektriciteit en verwarming, plus een uitbreiding. Ik bezocht Andy en kon het om infrarood verwarmingspanelen en zonne-energie te zien samenwerken, dus besloten om voor beide te gaan.

Hoewel het nog vroeg is, lijkt de verwarming erg zuinig in gebruik. De zonne-energie draagt ​​bij aan besparingen op bedrijfskosten en we gebruiken de reserve-zonne-energie ook om water te verwarmen, zodat mijn huis toekomstbestendig is. Het hele huis is gezoneerd en geregeld met Herschel iQ-thermostaten, dus ik heb de warmte die ik leuk vind wanneer en waar nodig. Het huis is uiterst comfortabel en door de isolatie en infraroodpanelen bedienen we het systeem met een luchttemperatuur van slechts 16-18 graden, maar voelen nog steeds warm aan.

We hebben tijdens het project verschillende uitdagingen ervaren, maar het infrarood was het eenvoudigste systeem om met het programma te integreren en de ondersteuning van het Herschel-team was altijd voorbeeldig. De Select XL-spiegeleenheden en plafondpanelen zien er geweldig uit en maken veel wandruimte vrij, wat echt helpt in sommige kamers. Ik hou ook van het nul onderhoud van infrarood, het is zowel hightech als zeer eenvoudig om mee te leven. Ik raad iedereen die een nieuwbouw- of renovatieproject uitvoert aan om contact op te nemen met Herschel en voor infrarood te gaan “!

“Precies wat ik wilde”

“Om maar te zeggen dat ik van de verwarmingen houd! Ik heb al mijn verwachtingen volledig overtroffen. Precies wat ik wilde, maar nog beter dan ik had verwacht. Ik zal ze zeker aanbevelen”.

“Warm en comfortabel” Charlie Luxton

“Ik wilde een efficiënte, kostenbesparende en eenvoudig te installeren elektrische verwarmingsoplossing als aanvulling op een zonne-PV-installatie voor mijn recente eco-zelfbouw in Cornwall, en de Herschel-infraroodpanelen pasten perfect bij de briefing.

We zijn halverwege onze eerste winter en de panelen overtreffen de verwachting, het huis is warm en comfortabel zonder te weten waar of hoe het wordt verwarmd. De internetcontrole en -bewaking is fantastisch, waardoor we het huis kunnen voorverwarmen voordat er iemand arriveert en we de temperatuur van kamers kunnen controleren wanneer er niemand is, wat ons gemoedsrust geeft ”.