DE BENELUX-LEIDER IN INFRAROODVERWARMING

Inspireer het verwarmen van een keuken in een huis op zonne-energie
Slaapkamerverwarming met Herschel Inspire
Herschel Select infrarood in een onderzoek
charlieluxton_Herschel Inspire panel

Infraroodverwarming voor zelfbouw & renovatie

Praktische, betaalbare verwarming voor zelfbouwers en renovateurs

Herschel Infrarood is een zeer aantrekkelijke oplossing voor het verwarmen van zelfbouw- en renovatieprojecten. In beide gevallen bent u op zoek naar een oplossing die pragmatisch is om te installeren zonder de onderbreking van natte systemen of vloerverwarming of de kosten, complexiteit en vaardigheidseisen van warmtepompen. Zelfbouwers en renoveerders die ons op beurzen ontmoeten, worden ook gedreven door energiezuinigheid en een moderne uitstraling. Ze houden allemaal van het feit dat onze kachels hoog op muren of plafonds kunnen worden geplaatst en geen obstakels worden om met meubels of planken te werken, dat de kachels discrete witte panelen kunnen zijn die opgaan in de achtergrond, of een pronkstuk familiefoto of spiegel.

Zelfbouwers en renovatoren zijn dol op het feit dat u ook kamer voor kamer kunt doorlopen met een infraroodverwarmingsinstallatie – u hoeft niet te wachten op het laatste stuk sanitair voordat het hele systeem kan worden gebruikt en met zeer weinig binnendringen behalve bedrading in de structuur van het gebouw zelf.

Het andere grote voordeel is dat infraroodverwarming kan worden geïnstalleerd met gebruikmaking van aanvullende vaardigheden die sowieso nodig zijn voor de renovatie, waardoor de organisatie en uitvaltijd voor gespecialiseerde aannemers wordt vermeden, wat kan helpen om aanzienlijke kosten te vermijden.

Blader op paneeltype

Bladeren door heaters

Toont alle 14 resultaten

Toont alle 14 resultaten

Slaapkamerverwarming met Herschel Inspire

Hernieuwbare, CO2-vrije en lage CO2-voetafdruk

Veel zelfbouw en renovaties zijn zeer milieubewust en maken van de gelegenheid gebruik om de isolatie te verbeteren en zonne-energie op hun dak te installeren. Infrarood verwarming is perfect in deze situaties, is CO2-vrij in gebruik en vereist vaak minder energie om te verwarmen dan de Solar PV produceert op het dak. U kunt ook gewoon de levering overschakelen naar een tarief van 100% hernieuwbare elektriciteit voor volledig koolstofneutrale verwarming.

Infraroodstralers zijn niet giftig in gebruik en hebben niet de verborgen koolwaterstoffen in de vorm van koelgassen die u in warmtepompen aantreft, dus hebben ze een veel lagere CO2-voetafdruk dan lucht- en grondwarmtepompen.

De verpakking en de verwarmingscomponenten van Herschel zijn ook milieuvriendelijk: onze kachels zijn aan het einde van hun levensduur voor 97% recyclebaar.

Voor meer informatie en praktisch advies over renovatieprojecten voor verwarming en zelfbouw komt u bij ons op de NSBRC en ziet en voelt u onze infraroodstralers uit de eerste hand.

Inspirerende ideeën

Herschel geïnstalleerd als zelfgebouwde verwarmingsoplossing

Verwarming voor renovatieprojecten

Ideeën voor het verwarmen van zelfbouw

De Eco Self Build van Charlie Luxton

Verwarm alle kamertypes

Klantengetuigenissen

“Zo blij met het eindproduct”

Het kopen van een huis met nachtverwarmers vereiste een complete verandering in het verwarmingssysteem. Herschel infrarood verwarmingspanelen boden een economische en milieuvriendelijke oplossing die de voorkeur had boven de installatie van een gasketel. Herschel was gedurende het hele proces behulpzaam en efficiënt. We maten de kamers en ze berekenden wat we nodig hadden, wat verschillende opties bood voor het verschillende model panelen.

De panelen waren eenvoudig te installeren en ik ben zo blij met het eindproduct. Ze zien er elegant en onopvallend uit aan het plafond; maar zorgen voor direct verwarmende warmte. Wassen droogt snel, tegelvloeren voelen warm aan onder blote voeten en er zijn geen radiatoren die de muurruimte verstoppen. Ik vind het geweldig dat ik elk paneel kan bedienen via een app op mijn telefoon, wat betekent dat het gemakkelijk is om een kamer op te warmen met een druk op de knop. Het beste van alles was dat toen de elektriciteitsrekening kwam, het zeer redelijk was.

“Ze zijn gewoon fantastisch”!

“Bedankt voor de verwarmingen, ze zijn gewoon fantastisch”!

“Ze houden onze kosten laag”.

“We gebruikten deze in onze studentenhuisvesting en ze gingen heel goed, dus we hebben ze voorgesteld aan onze flats die een beetje duurder zijn. Ze geven ons een ruimtebesparende optie … ecologisch gezien houden ze onze kosten laag, hebben we ons gas kwijt en is alles elektrisch, dus het is maar één rekening, dus we weten precies waar we aan toe zijn. Ze houden de eigendommen echt lekker warm en we zijn er erg blij mee. ” Bezoek de casestudy om de volledige videogetuigenis van de eigenaar van Honor Properties te horen.